Tällä ohjelmalla saat teräksisen, kapean vyötärön!

Viime postauksessa mainitsinkin jo aloittaneeni uuden keskivartalo-ohjelman, joka todellakin tuottaa tulosta! En kuitenkaan avannut sitä siinä sen enempää.

Sain vinkkiä viime kuussa uudesta ohjelmasta

, jossa opetetaan vatsalihastekniikka kädestäpitäen, selkeillä opetusvideoilla. Joka viikolle on uudet treenit, joita alan tekemään 3-5 kertaa viikossa 5-15 minuutin ajan!

 

 

Kaikkein parasta on se, että materiaalit säilyy hallussani loppuelämän ajan, joten sijoitus on mun mielestä aika pieni! Muutaman ryhmäliikuntatunnin hinnalla loppuelämäkseni 🙂

 

HOX HOX!!

Syy siihen, miksi kerron tästä teille nyt, on (tietenkin se, että aloitin tällä viikolla itse, mutta myös) se, että TÄMÄN VIIKON AJAN  ohjelman saa 20€ alennuksella!

 

Tulen postaamaan kehityksestäni niin kuvin kuin videoinkin, mutta minusta olisi kiva kuulla myös teidän kehittymisestä! Ennen – jälkeen- ja kaikenmaailman #transformation-kuvat on mun mielestä ihan parhaita!! Linkatkaa niitä mulle, kun olette edenneet ohjelman kanssa! 🙂

 

Minulle iski aikamoinen morkkis vatsalihasten laiminlyönnistä, kun näin videolla faktaa siitä, miten tärkeä keskivartalon kunto on IHAN JOKA ASIASSA! Coren ollessa kunnossa, saa myös muusta treenistä enemmän irti, eikä esimerkiksi kyykkääminen rasita vääriä paikkoja. Oli harrastus mikä tahansa, vahva keskivartalo on avainasemassa. Tästä tulee olemaan minulle NIIIN PALJON hyötyä esimerkiksi tankotanssiharrastuksessani! 😍

Videoilla oli myös selitetty, miten oikeaoppinen syvien vatsalihasten treenaaminen  kaventaa vyötäröä. Olen aina treenannut vain pinnallisia vatsalihaksia, ja ihmetellyt, miksei keskivartalo kapene. Päinvastoin, jopa! Nyt sain tuntea jo ensimmäisen treenin jälkeen, miten syvien vatsalihasten aktivointi toimi ikäänkuin eräänlaisena korsettia sisältäpäin. Alkoi ihan nolottaa, kun ensimmäisen videon info-osuus otti huonoksi esimerkiksi JUURI ne liikkeet, joita olin ainoastaan tehnyt!

Innolla odotan, millainen keskivartalo minulla on kahdeksan viikon kuluttua! Vääränlainen (lue: melko turha) vatsalihasten treenaaminen on varmastikin syy siihen, miksi esim tankoillessa itsensä nostaminen on ollut hankalaa. Sain huomata tehdessäni pienen vatsalihastestin, miten osa vatsalihaksistani oli rapakunnossa, kun taas osa oli keskivertoa paremmassa kunnossa. (Testit löytyi myös ohjelman ensimmäisistä osioista!)

 

 

Itse lähden liikkeelle tästä!

 

 

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *