Kisatunnelmia kultsalta

Oli tarkoitus kirjoittaa vähän viikonlopun fiiliksiä jo maanantaina, mutta aamupalaa väsätessäni sain akuuttihälytyksen keikalle. Siinä siirtyi salit illalle ja kirjoittelu tälle päivää.

Viikonloppuna pääsin fiilistelemään kisatunnelmiin, kun Helsingin Kulttuuritalolla käytiin Fitness Classic 2017! Pääsin paikalle vain sunnuntaina, sillä lauantaina olin Mercedeksen keikalla Lauttasaaressa. Söin siellä muuten piiiiiiiitkästä aikaa paistettuja muikkuja, voi veljet ❤️ Alunperin minun piti olla blogaajien, tubettajien jne tapahtumassa, johon sain kutsun, mutta olen todella huono sanomaan ei hyville keikoille. Kyseisestä tapahtumasta en siis pysty teille kertomaan.

Oi jospa oisin saanut olla muukaana.

 

 

Takaisin asiaan…

Sunnuntaina otin myös ensimmäistä kertaa uuden Olympus pen E-pl8 järkkärini niinsanotulle koeajolle! Vähän on kameran kanssa vielä harjoittelemista, mutta onneksi Linda lupasi pitää minulle oppitunnin kamerani käytöstä 🙂

 

 

Tässä on Jemina! Ystäväni, joka kisasi viikonloppuna bikini fitness sarjassa. Kisaväri on kyllä hurja lavan ulkopuolella!

Hurjat ovat kyllä Jempun vatsatkin! Lavan ulkopuolella kisaajat näyttää vieläkin pienemmiltä ja kireämmiltä kuin lavalla ja kisakuvissa!

 

 

Testaillakseni kameraani, otin muutaman ruudun Robertista kavereineen.

 

 

 

Messuilla oli jälleen jos jonkinmoista herkkua tarjolla, mutta tällä kertaa osasin pysyä tiukkana, enkä napsinut maistiaisia. Vasta messujen lopuksi nappasin muutamia palasia TehoSportin vähäsokerisista proteiinipatukkamaistiaisista ja söin yhden proteiinijäätelön, koska unohdin eväät kotiin – surprisingly…. Niihinkin iski kyllä totaalinen stoppi hyvin nopeasti. Ihme kyllä!

Ostin Supermassan osastolta ensimmäisen PWO-tuotteeni ikinä. Valmentajani on kehottanut hankkimaan sitä jo viimeisen puoli vuotta, mutten ole jostain syystä sitä kuitenkaan ostanut. Nyt sellainen kuitenkin on. Itseasiassa kolme eri makua!

 

 

Ainut sarja, jonka vuoksi lippuni hankin, oli tietenkin bikini. Jonkinverran kurkkasin myös Men’s physique- ja body fitness-sarjoja. Huikeeta 🙂

Parasta oli katsoa tuttuja lavalla, mutta valitettavasti kukaan kavereistani ei selvinnyt finaaliin saakka. Alkukilpailuun tiensä raivasi kuitenkin huikea Ida! Hänen kanssa välillä treenaillaankin yhdessä ❤️

 

Kisoja katsoessa, olin todella tyytyväinen päätöksestäni lykätä kisoja syksylle. Oli todella antoisaa seurata kisoja katsomonpuolelta vielä ennen omaa H-hetkeä. Nyt vaan pitää painaa 100 lasissa, jos meinaa ehtiä lavakuntoon syksyksi! Saa nähdä, mihin aika riittää, mutta mikäli koen minusta puuttuvan palasia – tai vastaavasti omaavani liikaa fylliä, lykkään kisat sitten seuraavalle keväälle.

Haluan mennä lavalle varmana, mihin se sitten ikinä riittääkään.

 

 

Nyt uudet PWO-tuotteet testiin ja pumpille!

 

Pssst. Tällä viikolla tulossa myös juttua mehustuksesta!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *