Eroon kesäkiloista SUPER edullisesti!

Heipparallaa!

Tässä on taas ollut sitä ja tätä – pieni paussi pääsi jälleen yllättämään blogissani, mutta lupaan petrata. Mitä tässä on sitten ollut, etten ole ehtinyt rustailemaan, vaikka energiaa riittää nykyään vaikka mihin ja kerrottavaa riittäisi? Pelkkiä hyviä juttuja!

…paitsi se, että mun läppärin laturi lakkasi lataamasta muutama viikko sitten, ja jouduin lähettämään sen huoltoon. Se nyt tuntuu viihtyvän siellä, joten joudun hoitamaan asiat ja kirjoittamaan kaiken puhelimella. Vähän vähemmän näppärää, mutta sujuuhan tämä näinkin!

Ja sitten niihin hyviin juttuihin.

Mulla on ollut heinäkuussa mukavasti aikaa keskittyä liikkumaan ja käymään Töölö Gymillä. Salitreeneissä tekemisen meininki jatkuu edelleen hyvällä flowlla, mistä olen äärimmäisen kiitollinen!

Kesä on hellinyt rullaluistelevaa kuivilla keleillä ja aivan huikee treenisää on loistanut täydellisyydellään myös jokaisena keskiviikkoaamuna TIKIS treeneissä, Hernesaarenrannassa! Ainakin jokakerta siitä lähtien, kun aloin itse niissä käymään, ystäväni vinkattua minulle niistä.

Sää on sallinut myös autotonta, ihan vaan salille mentäessäkin! Ainoastaan kerran olen kastunut matkallani Töölö Gymille.

Töölö Gymistä puheenollen; huikean huokea tarjous on voimassa vielä tämän kuun loppuun, joten toimi nopeasti, jotta saat treenata koko syksyn naurettavan halvalla! Mahtavat puitteet, suojassa syksyn sateilta! ❤️

image

Viimeviikolla treenailin jemmaan jääneitä rästitreenejä normaalin kolmen salitreenin, ja keskiviikkoaamuisen TIKIS-treenin lisäksi. Viikkoni näytti tältä:

maanantai: aamuaerobinen + jalkatreeni + vatsat

tiistai: aamuaerobinen + yläkroppa + vatsat + iltalenkki

keskiviikko: aamuaerobinen & TIKIS + yläkroppa + vatsat

torstai: aamuaerobinen + jalkatreeni + vatsat

perjantai: aamuaerobinen + yläkroppa + vatsat

Perjantai-iltana otin junan Hämeenlinnaan, jotta olin siellä valmiina seuraavan päivän H-hetkeen, serkun häitä varten. Lauantaiaamuna kävin vain kilometrin pyörähdyksen ulkona serkkuni koiran kanssa, joten en laske tehneeni yhtään mitään. Illalla tuli tanssittua jonkinverran, mutta niitäkään en laskuihini kelpuuta. Pakko mainita häistä, etten ole ikinä ollut noin kauniissa häissä! Kauniilla tarkoitan kokonaisuutta, mutta ennenkaikkea hääparista huokuvaa onnen määrää ja rakkautta! Pari ei kertakaikkiaan meinannut saada toisistaan tarpeekseen, jatkuvista pitkistä katseista, suudelmista, koskettelusta kuin onnenkyyneleistäkään huolimatta. Olisin voinut vaan tuijottaa heitä pari päivää! Se rakkauden määrä!! Näinköhän olen itse edes päässyt kokemaan mitään tuollaista koskaan?

Takaisin maanpinnalle…

Sunnuntaina minulla oli meininki käydä tekemässä joku extratreeni, mikäli suinkin ehdin, mutta Juice+ palaveri ja Sushipandan avajaiset veivät koko loppupäivän, saavuttuani takaisin Helsinkiin.

Kirjoitan Sushipandasta ihan erikseen, sillä se ansaitsee oman otsikkonsa!

image

Ainiin! Tiistaina kävin poppamiehen käsittelyssä! HUIKEE tietämys kehosta, lymfasta ja kireyksistä. Hän käytti käsittelyssään kiviä, alipainetta ja käsiään. Eri tekniikoita oli useita, ja ensikerralla teemme käsittelyn vielä perusteellisemmin! Varaamme silloin tuplat aikaa, eli kaksi tuntia. Kerron tästäkin lisää myöhemmin. NIIIIIIN mielenkiintoista! Lisäksi pääsen testaamaan välinettä, mitä hän kehitteli 1,5 vuotta. Se on kehitetty etenkin selluliittiin ja kovaa treenaaville, ja se tulee olemaan SINUNKIN saatavillasi! Jos olet kiinnostunut kehonhuollosta – Stay tuned!!

Unet ovat jääneet 3-5 tuntiin viimeiset 4 yötä, mutta onneksi tämä uusi ravinnerikkaus ja energia kehossani auttaa jaksamaan näidenkin univelkojen yli. Nukun sitten ensiyönä kunnolla 🙂

Tänään olin Mercedeksen keikalla Porvoossa, ja ai että, miten keli taas helli!

image

Perjantaina Mercedes-Benz Trophy kiertue huipentuu finaaliin Kultarannassa. Saa nähdä millaisen kaunottaren saan ajettavaksi tällä kertaa 🙂

Tänäiltana yritän huoltaa kehoani foamrollerilla ja venytellä, sillä ajoittain iskevä pistävä lukko, mikä vetää toisinaan niin kipeäksi, etten kärsi päätä kääntää tai mitään kiloa painavampaa nostaa, alkaa jälleen antaa kivuliaita merkkejä vierailustaan. Tänään oli pakko skipata yläkroppatreeni, etten joudu taas olemaan kolme viikkoa tekemättä mitään raskasta. Auts!

MUISTAKAA KEHONHUOLTO!

PS. Muistakaa hyödyntää Töölö Gymin supertarjous! Törmäillään Töölö Gymillä!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *