10 faktaa minusta

Ajattelin nyt tehdä tänne blogiin jonkinlaisen ”fakta” postauksen itsestäni, koska varsinaista sellaista ei vielä täältä löydy. Siitä on tovi, kun viimeksi olen täällä blogin puolella ollut aktiivinen, mutta nyt tuli fiilis kirjoittaa tämä postaus ja vähän päivittää blogiaa.

1. Olen aloittanut baletin harrastamisen 3-vuotiaana. Pyrin ala-asteen 4lk:lle Kaisaniemen ala-asteelle balettilinjalle, haaveissani päästä Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitokseen. Vaikka kuinka venyttelin, en kuitenkaan venynyt aivan niin paljon kuin muut tanssijat. Näin ollen en aivan päässyt kouluun, mutta jatkoin harrastustani n. 18 vuotiaaksi saakka, jonka jälkeen halusin kokeilla muitakin tanssilajeja. Baletin jälkeen kokeilin jazztanssia, showtanssia, reggaetonia ja hiphoppia. Vaihdoin takaisin balettiin.

2. Minulla on todella lyhyt muisti, mitä tulee ihmisten nimien muistamiseen. Tilanteissa, jossa esittelen itseni uudelle ihmiselle, oman nimen sanomisessa ei ole ongelmaa. Kun tämä henkilö jolle esittäydyn sanoo oman nimensä, muistan sen muutaman sekunnin ajan, jonka jälkeen se on jo pyyhkiytynyt pois mielestä. Tämä on todella noloa mielestäni, kun joudun sitten uudesti kysymään henkilön nimeä. Olen yrittänyt oppia painamaan nimet aina mieleen, mutta kovin vaikeaa se on ollut tähän mennessä 😀

kuva: google

3. Rakastan matkustamista yli kaiken! 12-vuotiaasta saakka olen kolunnut matkatoimistot läpi ja hakenut aina uusimmat matkaesitteet. Selasin Finnmatkojen, Aurinkomatkojen ja Tjäreborgin kuvastot aina niin monesti läpi, että muistin muutaman päivän lukemisen jälkeen ulkoa koko kuvaston matkakohteet. Vanhemmillani oli kyllä kestämistä, kun paloin jatkuvasti halusta päästä ulkomaille. Nykypäivänä käytän joskus 5-7 tuntia vain selatessani lentoyhtiöiden nettisivuja ja pohtiessani seuraavaa kohdetta.

4. Olen asunut Forssassa. Opiskelin muutama vuosi takaperin sairaanhoitajaksi Forssassa, jonka vuoksi jouduin asumaan paikkakunnalla. Olen koko elämäni asunut pääkaupunkiseudulla, joten Forssaan muutto tuntui kovin raskaalta. Viihdyin siellä 7kk, jonka jälkeen palasin takaisin Helsinkiin. Ajoittain nautin ”maaseudun” rauhasta, mutta suurimman osan aikaa mietin Helsinkiä ja kaikkia ystäviäni, työtäni ja elämääni joka siellä oli. Koulussa sain osakseni syrjintää ja paheksuntaa enkä tuntenut kuuluvani joukkoon. Koulun muut oppilaat olivat kaikki Forssasta tai lähiseudulta. Onneksi tuolta ajanjaksolta jäi kuitenkin elämääni yksi ystävä, joka ei lähtenyt syrjintään mukaan <3

5. Laittaessani herätystä puhelimeen, en kykene laittamaan sitä ikinä tasatunnein. Kellon tulee soida aina esim. 08:01, 08:27, 08:39 tms. Esimerkiksi ei ikinä 08:05, 17:00, 22:20.

6. Kuuntelen aivan kaiken tyyppistä musiikkia. Kuitenkin lähinnä sydäntä on radiohitit ja spotifyn kuunnelluimmat biisit. Suomalainen iskelmä/pop-musiikki on myös POP! Ajoittain raskas rock musiikki kuulostaa tajuttoman hyvältä kun taas toisena hetkenä oopperamusiikki soi kuulokkeissani.

7. Aloitin kuntosaliharrastuksen 18-vuotiaana. Aloitin sen lähinnä sen vuoksi, koska ”kaikki muutkin treenasi salilla”. Muistan yhden joulukuisen päivän kun olin kaverini kanssa treenaamassa. Olin ennen treenejä käynyt kaupasta ostamassa joululahjoja, mm. tryffeleitä. Jokin typerä päähänpisto tuolloin oli viipyä salilla useampi tunti. Jossakin välissä nälkä yllätti ja menin pukukaapiltani hakemaan laukussa olleen tryffelipaketin ja pistin poskeeni. Ne jotka mut hyvin tuntevat tietää, että en voi elää ilman suklaata <3

8. Kun matkustan, ja vaihtoehtoina on kulkea joko bussilla tai junalla, valitsen aina mielummin bussin. Rakastan katsella maisemia, vaikkakin bussimatka yleensä taittuu junaa hitaammin, valitsen mielummin bussin.

9. Olen koko lapsuuteni ja nuoruuteni inhonnut kaurapuuroa. Parikymppisenä maistoin ensimmäisiä kertoja puuroa ja tykästyin. Söin sitä n. 5 vuotta, mutta sittemmin puuron maku ja koostumus on alkanut tökkimään.

kuva: google

10. Odotan tulevaa kesää todella paljon. Tulevia reissuja ja festareita ihanien ystävieni kanssa <3

Besos,

Venla

Facebooktwittermail

5 kommenttia “10 faktaa minusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *