RIEHAKAS LAUANTAI

Oltiin eilen – lauantaina keikalla Lappeenrannassa. Siellä oli Red x Cup -bileet, joissa oltiin Joelin kanssa pitämässä rodeohärkä -skaboja.

Oli ihan hullu meno koko illan! Mietittiin eilen porukalla, että on niin kivaa mennä välillä muualle, kauemmas, sillä jengi kreisibailaa ihan hulluna! Eikä turhaan mieti liikaa itseään, omaa egoa, niin kuin Helsingin baareissa tuppaa nähdä tälläistä käytöstä. Esim. jos Helsingissä menet tanssimaan, sua katsotaan päästä varpaisiin, tyyliin ”miten sä kehtaat”.

Tuolla sai örveltää, laulaa ja tanssia niin paljon kuin sielu sieti ja kaikki oli ihan messissä, arvostan!

 

Giggling Marlin Red x cup 1

 

Mulla oli niin hauskaa eilen, että äänikin lähti. Taisin lauleskella liian lujaa ja tsempata kaikkia hullusti skabassa. Nyt ei kuulu kuin pientä pihinää.

Paitsi keskiviikkona taisin vilustua, kun olin kaverini kanssa ajelemassa jetillä. Torstaina oli lämpöä ja perjantaina aika kipeä kurkku. En tunne olevani mitenkään kipeä, mutta mun ääni kuulostaa ihan kauhealta. Kuin olisi joku pahakin kurkkumätätulehdus. Yök.

 

Giggling Marlin Red x cup

 

Lähdettiin tänään joskus puoli kahden aikaan päivällä Lappeenrannasta ja päästiin vasta nyt, ilta kahdeksan aikaan kotiin. Pikkasen oli pitkä kotimatka.

Nyt aiotaan murun kanssa rentoutua täysin. Mennään meidän spaahan poreilemaan ja syöpötellään koko ilta, nom nom!

 

Snapchat: @divataru & @joelnikanor

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *