POSEERAUSTA ILMAN VAATTEITA

Olin Ville Paasimaan kanssa kuvailemassa jokin aika sitten hänen studiollaan. Kuvasimme ensin alusvaatekuvia (joita laitan muuten teille myöhemmin näytille), mutta kunnes löysimme studiolta koristenauhan – emme voineet vastustaa kiusausta kuvata sen kanssa jotain ennennäkemätöntä!

Olemme Villen kanssa kumpikin vähän hulluja, joten ei mennyt kauaakaan, kun olin jo kietoutuneena tuohon upeaan silkkinauhaan ja niin siis… ILMAN VAATTEITA. Kyllä. Mutta älkää pelästykö – en ole ryhtymässä alastonmalliksi. Nämä kuvat ovat tyyliltään fashion -henkisiä EDITORIAL -kuvia.

Editorialeissa VAIN LUOVUUS ON RAJANA SILLE, mitä voidaan tehdä. Ja tässä se todellakin tulee hyvin esille. Yrittäkää siis asennoitua kuviin näillä mielin, älkääkä turhaan jännittäkö! 😉

 

Malli Taru Kalenov poseerausta ilman vaatteita Kuva Ville PaasimaaMalli Taru Kalenov poseerausta ilman vaatteita Kuva Ville Paasimaa 2Malli Taru Kalenov poseerausta ilman vaatteita Kuva Ville Paasimaa 3Malli Taru Kalenov poseerausta ilman vaatteita Kuva Ville Paasimaa 4

Minusta ei tuntunut lainkaan oudolta olla Villen edessä pelkkään nauhaan pukeutuneena, sillä kyseessä oli kuitenkin ammattikuvaukset. Ja Ville on kuitenkin hyvä ystäväni, enkä häpeile hänen edessään muutenkaan koskaan.

Mallimaailmassa kyllä tapahtuu paljon kaikenlaista. On huijauksia ja hyväksikäyttöjä, siksi olisi hyvä olla luottamus kuvaajaan ja koko kuvaustiimiin jo ennestään. En osaa yhtään sanoa, olisinko pystynyt tuntemattoman miehen edessä heittäytymään tällä tavoin. Ehkä. Ehkä en. Toisaalta, eihän tässä kuvassa näy ne kriittiset paikat, tai siis yhtään enempää kuin alusvaatteissa, joten no stress.

 

Tiedättekö sen fiiliksen, kun saa tehdä juuri sitä mitä rakastaa. Minulla on oikeastaan tällä hetkellä elämässäni täysin sellainen vaihe. Saan tehdä päivittäin työtä, mitä rakastan. Saan toimia Personal trainer -yrittäjänä, auttaa, motivoida ja tukea ihmisiä. Sekä tehdä mallikuvauksia aina silloin tällöin. Toki tekisin kuvauksia vaikka joka päivä, jos siihen olisi mahdollisuus. Ei valittamista.

Kaikilla on mahdollisuus valita, mitä tekee elämällään. Tehkää asioita, joita oikeasti tahdotte. Jos se ei heti onnistu, tehkää töitä sen eteen, jotta se joku päivä vielä onnistuu!

if-you-can-dream-it-you-can-do-it-inspirational-quote-vinyl-wall-decal-sticker-

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

3 kommenttia “POSEERAUSTA ILMAN VAATTEITA

  • Avatar
    4.8.2016 klo 08:30
    Kestolinkki

    Vau Taru mitä kuvia! Ihan mielettömiä! <3 Aluksi mietin, että ohhoh pelkkään naruun kietoutuneena?! Mutta sitten kun näin nämä kuvat jäin vaan suu auki tuijottamaan, todella upeasti toteutettuja 🙂

    Cosmopolitan.fi/natalievilen

    Reply
    • Avatar
      4.8.2016 klo 23:05
      Kestolinkki

      Ihana Natalie, kiitos tosi paljon <3 Siistiä kuulla tollaista palautetta! Villelle myös propsit 😉

      Reply
  • Avatar
    5.8.2016 klo 02:07
    Kestolinkki

    Voi ihana Taru! Ymmärrät hyvin, että vaikka hyväksikäyttäjiä on maailma pullollaan, niin et silti ruvennut hyväksikäytettäväksi, vaan itseasiassa käytit päinvastoin julkisuutta ja kauniita nauhoja hyväksi eli älykkäästi asetit asiat päälaelleen. Olit siis itse hyväksikäyttäjä. Sinä osaat vetää homman kotiin Taru. Zemppiä uralle!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *