PERHEENLISÄYSTÄ

Minulla on suuri ongelma ja tarvitsen TEIDÄN apua! Ihan tosissaan.

 

Kuten olen aiemmin kertonut – olen ehdottomasti kissaihminen. Rakastan kissoja niin paljon! Kun näen kuvan suloisesta kissasta, alan melkein itkemään! Minua harmittaa joka päivä, kun en saa ottaa omaa kissaani – Kultivaavia takaisin minun luokseni. Olenhan jo kertonut sen tarinan, joten tiedätte mistä puhun.

No, ajattelin, että mitä jos meille tulisikin perheenlisäystä. Mitä jos ottaisimme uuden kissan. Ihanan ystävän, joka tekisi minut niin iloiseksi joka päivä, pelkällä katseellaan. Mutta tämä ei tosiaan ole niin helppoa. Nimittäin Joel on täysin koiraihminen ja hänellä siis onkin jo koira, joka tosin asustelee meillä vain silloin tällöin. Joel ei oikein ole lämmennyt idealleni uudesta perheenjäsenestä, vaikka olemme siitä jo monta kertaa keskustelleet.

MITÄ TEHDÄ?

Tästäkö tulemme keskustelemaan lopun elämäämme?

Onko kenelläkään ollut vastaavanlaista tilannetta?

AUTTAKAA MINUA, PYYDÄN!

#catlover

Facebooktwittermail

2 kommenttia “PERHEENLISÄYSTÄ

  • Avatar
    12.6.2016 klo 15:43
    Kestolinkki

    Hae se kissa ja homma on siinä.
    Näin ex vaimonikin teki. Kissanpentu ja meidän koira tulivat hyvin keskenään toimeen. Ja kyllä minäkin lopulta kissasta tykkäsin.
    Jos on niin eläin rakas että ottaa koiran niin kyllä se kissakin tulee hyväkyttyä.

    Reply
  • Avatar
    13.6.2016 klo 17:09
    Kestolinkki

    Hyvin se sujuu, kun aluksi katsotte, että koira ei pääse jahtaamaan kissanpentua, joka säntäilee paikasta toiseen ja saattaa herättää saalistusvaiston. Ensimmäisinä muutamana vuorokautena koiriin tottumaton kissanpentu voi asustella omasta vapaasta tahdostaan vaikkapa saunassa tai muussa huoneessa. Käyttäkää koiraa saunan puolella muutaman kerran päivässä, ja vaikka kissanpentu sähiseekin luultavasti karvat pystyssä ylälauteella, se tulee lopulta huomaamaan, ettei koira olekaan vaarallinen, ja uskaltautuu tutustumaan muuhunkin taloon. Ja rauhallisesti annatte koiran nuuskia pentua. Ihan aluksi ei kannata jättää uutta pentua ja koiraa kaksistaan, jos olette lähteneet vaikka töihin, mutta vasta sitten, kun ne varmasti ovat tottuneet toisiinsa. Lopulta kissa ja koira voivat nukkua välillä samassa korissakin vierekkäin. Ja kissa usein tykkää nuolla koiran naaman puhtaaksi.Varsinaisia sydänystäviä eläimistä ei välttämättä tule, mutta todennäköisesti ne kuitenkin hyväksyvät toisensa kelvollisesti ja voivat jakaa ruokakuppinsakin.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *