NÄIN VIIMEISTELET TYYLISI

*Yhteistyössä Nordic Feel 

 

Kun haluat viimeistellä tyylisi viimeistä pisaraa myöten, on hyvä tarkistaa löytyykö kaapista sopiva hajuvesi juuri sinulle. Hajuveden valitseminen on minulle ainakin ollut usein hankalaa.

Miltä haluan tuoksua? Minkälaisen mielikuvan haluan antaa muille tuoksuni perusteella? 

Hajut ja tuoksut vaikuttavat yllättävän paljon mielikuviin. Kun haistat kerran metrossa juopon hajun, muistat sen kyllä ikuisesti, kun joku mainitseekin sanan ”spurgu”.

Muistat, miltä mummonmökki tuoksuu. Muistat, miltä Linnanmäen vuoristorata tuoksuu. Hajuaisti on tärkeänä osana ihmisten arkea. Tottakai myös muut aistit, tiedän, mutta nyt käsittelen hajuaistia.

 

Käytin nuorempana pitkään Burberryn – London hajuvettä, ja kaikki tiesivät, että se oli minun hajuni. Siitä oli tullut minun ominaistuoksu. Kun tulin vanhemmaksi (kuulostaapa kauhealta), halusin hieman seksikkäämmän hajusteen, sillä London on mielestäni hyvin sivistynyt ja elegantti hajuste.

Löysin hyvinkin erilaisen, Katy Perryn – Killer Queenin. Pidin siitä, mutta jonkin ajan päästä kyllästyin siihen. Jotenkin se tuntui liian lapselliselta edelliseen verrattuna.

Parin vuoden ajan kokeilin useita Victoria’s Secretin hajuvesiä, ja ne ovat aina varmoja valintoja. Niistä uhkuu määrätietoisuus sekä viettelys. Not bad 😉 Mutta tällä hetkellä minulla on kaksi aivan ylivoimaisesti parasta suosikkia:

YSL – Black Opium sekä Giorgio Armani – Si  <3 <3

 

YSL Black Opium Giorgio Armani Si

 

ysl yves saint laurent black opium edp

 

Giorgio Armani Si

 

Monella ystävälläni on Si, ja mietin pitkään kehtaanko ostaa sitä itselleni. Mutta päädyin kuitenkin siihen, enkä kadu hetkeäkään. Käytän Si:tä aivan eri tilanteissa, kuin Black Opiumia. Si sopii itselleni rennompiin tilaisuuksiin, kun taas Black Opium sopii juhlallisempaan menoon.

Black Opium on YSL:n hittiuutuus, ja niitäkin löytyy sekä miedompaa EdT:tä sekä tuota vahvempaa EdP:tä mitä minulla on.

 

Mieti tarkkaan, haluatko antaa itsestäsi raikkaan, sporttisen, seksikkään, miehisen, nuorekkaan, elegantin vai kenties määrätietoisen mielikuvan. Hajuvedellä pystyt ehdottomasti vaikuttamaan siihen. Tottakai, jos nyt lähdetään hifistelemään, niin kaikki muukin vaikuttaa, mutta hajuvesi on kuitenkin piste i:n päälle. Kysy rohkeasti myyjiltä neuvoa, he auttavat varmasti. Voit myös itse mennä tuoksuttelemaan eri vaihtoehtoja ja mielenkiintoisia uutuuksia aina silloin tällöin. Niin minäkin teen!

 

Pusuja.

 

 

 

Facebooktwittermail

4 kommenttia “NÄIN VIIMEISTELET TYYLISI

    • Avatar
      26.10.2016 klo 17:32
      Kestolinkki

      Sellaiselta vähän makean raikkaalta ja tulee vähän mieleen joku karkkikukka 😀 Mut tosi naisellinen ja seksikäs mun mielestä!

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *