Liftausta ilman kipua

Minulta juuri kysyttiin, mitkä ovat kauneuteni salat. Vastasin, etten tee mitään taikatemppuja, eikä hoitorutiineihini kuulu mitään poikkeavaa. Ihan niitä perusjuttuja.

Nyt haluan kuitenkin kertoa teille yhdestä uudesta kokemuksesta aiheeseen liittyen.

 

Sain yllättäen mahdollisuuden käydä kasvohoidossa. Tottakai tartuin heti tilaisuuteen, sillä en ole oikeasti IKINÄ käynyt kasvohoidossa ammattilaisella, miettikää !

Sain siis kutsun Kauneuskeskus Kristalliin, joka sijaitsee täydellisellä paikalla Kampissa.

Kauneuskeskus Kristalli

Kauneuskeskus Kristalli 1

Minulle päätettiin toteuttaa erikoiskasvohoito – Dual Injector, joka on siis neulaton mesoterapia -hoito. Kasvot saavat liftausta ilman kipua (lue: kiinteytystä ja nostoa), uutta hehkua, tasoitusta pieniinkin ryppyihin tai juonteisiin sekä mikä parasta – kaikki tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen. 

En oikein tiennyt mitä odottaa. Jännitin hoitoa hiukan, sillä se oli aivan uutta minulle. Olin kuitenkin positiivisilla fiiliksillä ja odotin innolla jo lopputulosta, ennen kuin olimme edes aloittaneet.

Kauneuskeskus Kristalli hoitohuone

Hoitohuone oli hyvin miellyttävä, sinne oli kiva mennä. Lämmin tunnelma musiikkeineen vei jännitystä pois ja pystyin rentoutumaan paremmin.

Kauneuskeskus Kristalli Dual Injector

Tässä on muokkaamaton kuva ennen hoitoa. Katsokaa esim. nenäni ihoa oikein tarkkaan.

Dual Injector Kauneuskeskus Kristalli hoito

Sitten aloitettiin. Kasvot tietenkin ensin puhdistettiin, jonka jälkeen kasvojen päälle levitettiin naamio, joka auttaa tehoaineita imeytymään parhaalla mahdollisella tavalla.

Dual Injector Kauneuskeskus Kristalli

Vaihe 1. Kasvot käytiin kauttaaltaan läpi radiofrekvenssilla, joka oli siis tuo oikeanpuolimmainen, nystyräinen pää. Käsittely kesti 10 minuuttia. Se tuntui mukavana lämpönä iholla. Teho perustuu kuulemma energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja näin lisää ihon luontaista kollageenin muodostusta.

Vaihe 2. Neulaton mesoterapia. Myös tässä käytiin kasvot läpi 10 minuutin ajan, mutta nyt tuolla vasemmanpuoleisella päällä. Tämä puolestaan tuntui ihan minimaalisena nipistelynä, mutta ei missään nimessä sattunut. Tarkoituksena oli siis aiheuttaa solukalvojen väleihin mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta tehoaineet pääsivät imeytymään soluihin.

Näiden kahden vaiheen yhteistuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Katsotaampas tuloksia:

Dual Injector 1

Dual Injector 2

Dual Injector 3

Kaikki kuvat minusta tässä on muokkaamattomia.

Huomasin välittömästi hoidon jälkeen ihoni kirkastuneen sekä se hehkui ihanasti. Vaikka minulla ei olekaan ikinä finnejä tai oikeastaan muitakaan epäpuhtauksia, ihoni näytti silti tasaisemmalta. Voin kuitenkin kuvitella kuinka iso ero voisi olla jollekin, jolla on pientä aknea tai muita epäpuhtauksia iholla. Suosittelen hoitoa siis etenkin teille, mutta toki myös kaikille, ikään katsomatta.

 

Nyt te lukijat saattekin käydä tutustumassa hoitoon koko toukokuun ajan HUIMALLA -50% alennuksella ! Muistakaa vain mainita ajanvarauksessa blogini. Tästä ajanvaraukseen !

Kristallissa on myös käytössä etukortti, josta säännöllisissä hoidoissa käyvät hyötyvät mukavasti.

Kauneuskeskus Kristalli Etukortti

Mukavaa viikonloppua kaikille <3

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Liftausta ilman kipua

  • Avatar
    8.5.2016 klo 07:03
    Kestolinkki

    Mesoterapia on kauneudenhoidoissa käytettävä hoitomenetelmä, jossa ihoon tai ihon alle ruiskutetaan vaikuttavaa ainetta. Aineet ovat yleensä täyteaineita, vitamiineja, kasviuutteita tai lääkeaineita. Aineet voidaan saada kulkeutumaan haluttuun paikkaan myös iontoforeesin tai ultraäänen avulla. Hoidot annetaan sarjahoitoina, ja hoito kestää usein muutaman kuukauden. Yhdellä hoitokerralla ei siis pitäisi olla suurempaa vaikutusta. Tämä kannattaa ottaa huomioon arvioitaessa hoidon kokonaiskustannuksia, ja viisaasti voisi tiedustella, voisiko saada alennuskortin useammalle kuukaudelle.

    Lääketieteen edustajat suhtautuvat mesoterapiahoitoihin varauksella, sillä niillä ei hoideta varsinaisia tauteja vaan kosmeettisiksi haitoiksi miellettyjä poikkeamia ihanteena pidetystä tilasta. Kosmeettisen plastiikkakirurgian eksperttejä on kuitenkin siirtynyt tälle ei-kirurgiselle puolelle, ja heillä saattaa olla ja oletettavasti onkin erilainen näkemys. Lääketieteellisissä lehdissä mesoterapian tuloksista ei ole juuri raportoitu, vaan julkaisut käsittelevät pääasiassa hoidon haittoja, joita ovat muun muassa verenvuodot, säryt, nokkosihottuma ja infektiot. Haittojen yleisyydestä ei ole tietoa lääketieteellisissä julkaisuissa.

    Hyötynä voisi pitää sitä, ettei se välttämättä sisällä perinteisen plastiikkakirurgian tai massiivisen botoxin haittapuolia.

    Laajempi hoito mahdollisesti käytettävällä fosfaattidylkoliinilla on ennalta-arvaamatonta ja saattaa aiheuttaa tulehdusta ja turvotusta. Se on kielletty useissa Etel-Amerikan maissa, jopa suurpiirteisessä Brasiliassakin.

    Mesoterapia on joskus kielettykin esim. Ranskassa, mutta väliaikaisen kiellon syynä ei ollut mesoterapia itse, vaan huonot hoito-olosuhteet, esim. puutteet hygieniassa. Onneksi Suomessa asiakkaiden hyvinvoinnista ja hygieniasta pyritään pitämään äärimmäisen vastuullisesti kiinni, eikö niin Taru?

    Reply
    • Avatar
      8.5.2016 klo 10:29
      Kestolinkki

      Hyvä Jyrki! Nyt oli kyse NEULATTOMASTA mesoterapiasta. Miksi olet noin huolissasi?

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *