KUMIPALLOLESKENÄ

Joel tosiaan lähti viime sunnuntai-maanantai välisenä yönä kohti Kumipallo 4000 -reissua. Hän lähti reissuun tietenkin Fefellä, parinaan Sami-Jaakko. Mutta tänä vuonna he eivät startanneet matkaa autoilla, sillä autot vietiin jo pari viikkoa aiemmin rekoilla jonnekin päin Eurooppaa.

He starttasivat tällä kertaa matkan lentämällä Saksan Müncheniin. Sieltä autoilla kohti Italiaa, Sveitsin kautta. Tällä hetkellä he ajavat kohti Puolaa.

No, joka tapauksessa. Ajattelin kirjoittaa nyt vähän fiiliksiä kuluneesta viikosta Kumipallo leskenä.

 

Nyt ollaan puolivälissä. Kolme päivää takana ja kolme edessä. Tuntuu, että Joel olisi ollut jo ainakin viikon poissa. Vaikka olen ollut kokoajan menossa, luulisi, että aika kuluisi silloin nopeammin?

On ollut paljon töitä ja olen käynyt itse treenaamassa, tietenkin Töölö Gymillä. Tuo sali on minulle, kuin toinen koti. Ei sillä, että asuisin siellä niin paljon. Vaan jotenkin se on tullut niin kotoisaksi minulle. Muilla saleilla on todella eri fiilis treenata. Ja olenhan jo käynyt Tg:llä kai vuodesta 2013 asti.

 

Offerilla Kuntokartoitus ja ruokavalio Personal trainer Taru Kalenovilta alk. 14,90€ 2

Vaatteet: Fit4You

 

Onneksi on ollut nyt paljon tehtävää, ettei ehdi murehtimaan ikävää. Vaikka onhan minulla jo kova ikävä Joelia, ja valehtelisin jos väittäisin, etten olisi pari tippaa tiputtanut… Heh!

 

Moni on kommentoinut Joelin poissaoloa, että nyt voin pitää bileet, tai saan kerrankin olla rauhassa. No, bileitä en ole järkkäämässä! 😀 Mutta onhan tämä yksinolo.. No, en tiedä. Ehkä en niin paljon tykkää olla yksin.

Ja itseasiassa en olekaan nyt ollut yksin! Muistatteko, kun kerroin, että minulla on huippu-uutisia kerrottavana!

TSADAAM, NIMITTÄIN KULTIVAAVI. <3

 

Kultivaavi

 

Kerron myöhemmin tästä vielä lisää, miksi Kultivaavi on ollut täällä, ja kauanko hän vielä viipyy. Pysykäähän kuulolla! 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “KUMIPALLOLESKENÄ

  • Avatar
    17.7.2016 klo 11:42
    Kestolinkki

    Ei helvetti. Kuinka jonne pitää mies olla että lähtee jonnekin gumballiin.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *