Vinkit poseeraukseen !

Olen huomannut ainakin itseni kohdalla, jos vertaan vuosi sitten otettuja kuvia, ja ihan uusimpia, että on olemassa kolme selkeää asiaa, jotka ovat vaikuttaneet kehittymiseeni.

Mun Portfolion voi siis nähdä Facebookista sekä mun nettisivuilta. Muistakaa myös antaa palautetta kuvista !

 

1. Harjoittelu.
Tätä ei voi liikaa korostaa. Itse harjoittelen jatkuvasti poseeraamista. Ihan jopa ohimeneviä, nopeita vilkauksia, lähes aina kun menen peilin ohi. Tai sitten ihan ajan kanssa. Etsin asentoja, joissa minun vartaloni näyttää parhaimmalta. Kun olen tarpeeksi monta kertaa tehnyt sen peilin edessä, osaan myös kuvaustilanteessa hakeutua juuri niihin oikeisiin kulmiin !

2. Rohkeus.
Vaikka tiedän jo parhaat asentoni, en kuitenkaan voi koko kuvaustilannetta pysyä niissä samoissa asennoissa. Olen rohkea, heittäydyn ! Kokeilen eri asentoja, se ei haittaa vaikka ne eivät onnistuisikaan, kunhan yritän parhaani ! Rentoudun, ja ajattelen ihania asioita. Laitan lempimusiikkiani taustalle soimaan (lue Robin & Antti Tuisku).

3. Itsevarmuus.
Tätä olen harjoitellut myös paljon, ja kuka tahansa pystyy saamaan lisää itsevarmuutta eri asioiden kautta, jos sitä ennestään ei ole. Jos miettii nyt poseeraamista ja kuvia, niin mä olen katsellut itseäni peilistä tuhansia tunteja, ja sanonut ihan ääneen itselleni, että ”näytän hyvältä”. Jos minä en usko itseeni, miten kukaan muukaan voisi ? Toinen hyvä tapa on ottaa paljon eri kuvia, ja kerryttää kokemusta, se toimii satavarmasti. Älä unohda ihastella niitä ihania kuvia ! Rakastakaa itseänne juuri sellaisena kuin olette <3

 

Mä rakastan poseeraamista, ja mallina olemista. Se tulee multa niin luonnostaan, ainakin nykyään. Joka kerta huomaan edistyneeni kuvauksissa. Kuvat ovat parempia, ja kuvaukset nopeampia !

HARJOITELKAA. Sanoisin, että se on kaikista tärkeintä !

Myös minä harjoittelen jatkuvasti – Sain eilen taas aivan yhtäkkiä idean pukea juuri nämä vaatteet päälleni. En ollut meikannut, en laittanut hiuksiani. Pyysin Joelia nopeasti ottamaan muutaman kuvan. Aikaa näihin meni ehkä pari minuuttia.

Calvin Klein malli 1

Calvin Klein malli

Calvin Klein malli 2

Calvin Klein toppi: täältä / Calvin Klein alushousut: täältä / Farkut: Zarasta.

Siinä pikakuvat, mitäs mieltä olette ?

Palaan myöhemmin vielä mallikuvioihin, niistä on PALJON kerrottavaa !

 

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Vinkit poseeraukseen !

  • Avatar
    16.4.2016 klo 03:32
    Kestolinkki

    Amancio Ortega on #2 Forbes-lehden miljardöörilistalla ”Forbes The World’s Billionaires 2016” REAL TIME RANKING 70.6 miljardin dollarin omaisuudellaan. Arvatkaapa, millä alalla hän on? No, Zara-ketjun perustaja tottakai. Melkein muut listalla ovatkin tekniikan miehiä tai insinöörejä. Tarun kaltaiset jumalaiset kaunottaret ja houkuttajattaret saavat kansalaiset koukuttumaan ja ostamaan vaikka pellon variksenpelättimelle tuollaiset hienot vintage-farkut Zarasta.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *