JOULUVALMISTELUT

Tänä vuonna Joulu tuli yllättävän nopeasti, ainakin mulle, koska tulimme alle viikko sitten kolme viikon Dubain reissulta takaisin kotiin. Ei ollut sellaista odottelua tai jännitystä, mikä kyllä mielestäni kuuluu asiaan. Saa päivä kerrallaan avata joulukalenteria ja laskea päiviä Jouluun. Tänä vuonna ei ollut mitään sellaista.

Kävin vasta eilen hakemassa joululahjat ja samalla ihastelemassa kaunista Helsingin keskustaa. Stokkan ja Aleksanterinkadun jouluvalot oli niin kauniit, että mulle tuli ihan kylmät väreet kun katselin niitä. <3 Kävin siinä samalla Paulig Kulmassa kakulla ja istuskelin siellä yläkerrassa ihan yksin. Ei puhelinta (akku oli loppu), ei ketään. Vain minä ja ihana raakasuklaakakku! Tilasin muuten Kulmasta meille jouluksi kokonaisen raakakakun kotiin – en malta odottaa, että pääsen 1. maistamaan sitä 2. näyttämään teille miten kaunis se on !!!

 

fullsizerender-7

 

Oli myös hyvä syy käydä BikBokissa shoppailemassa vaatteita, sillä sain äidiltä synttärilahjaksi sinne lahjakortin! Koitin tollaista jumpsuittia, mikä olisi muuten ollut tosi kiva, mutta se oli vähän liian iso. En vittinyt sitten ottaa. Löysin kyllä onneksi paljon muuta: lippiksen, söpön vaaleenpunasen chokerin, kivan paidan ja ison kasan erilaisia koruja.

 

bik bok, bik bok suomi, bik bok forum, bik bok kamppi, forum, kamppi, helsinki, kauppakeskus, sovituskoppi, pukkari, bloggaaja, bloggari, nikon, selfie, jumpsuit, bik bok jumpsuit, haalari, musta jumpsuit, musta haalari, tyylikäs jumpsuit, taru kalenov

 

Nyt on aika rauhoittua ja levätä. Lahjat on paketoitu, koti on siivottu, tuoksukynttilät palaa ja murut on kainalossa. <3 HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE <3

 

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “JOULUVALMISTELUT

  • Avatar
    25.12.2016 klo 01:01
    Kestolinkki

    Mitä kultivaaville ja jlolle tapahtuu kunte muutatte?

    Reply
    • Avatar
      26.12.2016 klo 12:46
      Kestolinkki

      Seuraavassa Q&A postauksessa selviää! Sen pitäisi tulla ihan näinä päivinä 🙂

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *