AUTOKOULU KOTOA KÄSIN

cap-konserni

Yhteistyössä CAP-Autokoulu

 

Minulla ei ole ajokorttia, vaikka olen jo 24-vuotias. Muistan Joelin hokeneen siitä asti, kun ollaan tunnettu, että mene sinne autokouluun nyt, ja arvatkaa mitä olen aina vastannut hänelle..

Mielummin kuolen, kuin menen autokouluun!!!

 

Minua pelottaa ajatus ajamisesta ja lisäksi olen ehkä vähän säikky, etenkin Joelin kyydissä, Ferrarilla. Mikä sitten sai minut yhtäkkiä menemään autokouluun? No, voin sanoa, että tähän saattaa liittyä jollain tapaa Dubai, mutta myös ihan sen takia, että jos en nyt olisi mennyt, tuskin olisin koskaan. Ja siihen olisin ollut myöhemmin pettynyt.

Hauskaa tässä on se, että olen jo todella pitkään, varmaan seitsemän vuoden ajan haaveillut vain yhdestä autosta – AUDI TT:stä. Sen pitää olla valkoinen tai seksikkään punainen. Sen pitää olla quattro. Siinä pitää olla enemmän, kuin yksi putki takana eli minun sanoin, tuplaturbo tai muuten kutsun sitä rimpulaputkeksi. Aikamoiset vaatimukset autolle, jota en edes pysty ajamaan? Ehkä olen kuitenkin haaveillut ajokortista ja ajamisesta unelmieni autolla, mutta en ole vain uskaltanut tehdä päätöstä autokoulun aloittamisesta. Nyt siihen kuitenkin tuli erittäin hyvä sauma, ja tiedän, että tästä tulee oikein hyvä lopputulos!

 

Viime viikon maanantaina sain sähköpostiini aikas kivan viestin – autokoulun aloitus varmistui, ja pääsinkin jo heti torstaina virallisesti aloittamaan. Valitsin autokoulukseni CAP-Autokoulun, sillä heillä oli aivan uniikki mahdollisuus suorittaa autokoulua: Teoriatunnit voi käydä etänä tietokoneella / puhelimella esim. kotoa käsin. Tai oikeastaan myös ihan mistä päin maailmaa tahansa, sillä tarvitaan vain internetyhteys sekä tunnukset autokoulun virtuaaliluokkaan. Helppoa, kuin mikä!

On niin suuri helpotus, kun teoriatunteihin ei mene yhtään enempää aikaa (esim. matkat edes-takaisin koululle) kuin sen, mitä tunti kestää. Voin keskeyttää työnteon vain teoriatunnin ajaksi ja jatkaa samantien siitä hommia. Lisäksi, aika monet tunnit pidetään klo 8 aamulla, niin miettikää kuinka LUKSUSTA on katsella tunnin kulkua omasta sängystä, peiton alta, eikä tarvitse lähteä tuonne lumimyrskyn keskelle!

 

autokoulu, b-kortti, henkilöauto, cap autokoulu, kuljettaja, tietokone, mac, etäteoriatunti, teoriatunti, tarukalenov, töölö, töölön kattojen yllä, helsinki, cap, hämeentie, ajoopetus, liikenne, auto, autot, ferrari

 

Tänään mulla oli toinen ja kolmas teoriatunti ja huomenna ensimmäinen ajotunti. Se ei tule todellakaan olemaan mikään perinteinen ajotunti, mutta siitä kerron lisää myöhemmin! 😉 Toivottakaa mulle tsempit huomiselle!

 

Ja ps. Muistakaa laittaa kysymyksiä Q&A -postausta varten. Huomiseen asti aikaa. Kysymykset voi laittaa mun Snapchattiin -> divataru <3

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “AUTOKOULU KOTOA KÄSIN

  • Avatar
    14.11.2016 klo 15:45
    Kestolinkki

    Kattelin teidän uuden videon, tuo on aika huijausta että sanot ettet ole kauneuskirurgilla käynyt ikinä..vaan täyttänyt huulia.. Mites luokittelet sitten nuo korvaleikkaukset?

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *