Thankful (swedish text)

Helt underbart veckoslut bakom. Sol varenda dag, otroliga pass på gymmet som fått mig att le av lycka, sveva på moln efteråt. Svettigt och för varmt ibland, men det hör till, snart så vågar man hoppa i vattnet och det är en av de bästa svalkande stunderna i sommaren! Hoppad vädret och underbara stämningen i hela området håller sig hela sommaren om ens till midsommaren! Nu varvar jag ner med solsidan på tv, öppna fönster och hemmagjord glass. Har mycket att fixa inför imorgon, bl.a. fotografering på listan men det fixar sig, det är något jag är van med och gillar! Studion är mitt i stan så slipper bära på alla kläder och tillbehör överallt vilket också är skönt.

Vet ni känslan då ni bara känner äkta lycka? Det har jag varenda dag nu då besökt gymmet, vara ren lycka. Kan inte sluta le. Efteråt känner man tacksamheten av allt, hur bra man har det, tacksam för att man är frisk, man har familj hemma som också mår bra, vädret är på topp, två nya bebisar i släkten, midsommar och fitnessmalli träff på kommande och även andra härliga events jag är bjuden till, får bara fixa lägenhet i Helsingfors för de dagarna, hör gärna av er om ni hyr ut någon lägenhet för helger eller några vardagar i månaden!

Hoppas ni alla har haft en lika underbar dag, önskar ibland man kunde stanna tiden och lägga på minne allt, men det är väl så man gör då man fotograferar. Otroligt hur man minns allt och ser allt framför sig då man tittar på gamla bilder av speciella tillfällen.

Kramar som alltid från mig!

Facebooktwittermail

16 kommenttia “Thankful (swedish text)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *