Mitä onnellisuus sinulle merkitsee?

Minulle tärkeintä on

  • Terveys
  • Perhe
  • Hyvinvointi
  • Vapaus
  • Harrastukset
  • Ystävät
Kuva: Petri Kuosmanen

Olen onnellinen juuri nyt. Olen onnellinen koska elään. Saan olla terve. Se on suurin syy. Olen joka päivä kiitollinen siitä. Siitä että selvisin hengissä anoreksiasta ja masennuksesta.  Olen onnellinen koska minulla on perhe ja ystävät. Tuki ja turva. Koska minulla on koti ja lämpö. Työ ja vapaus. Että voin liikkua ja tehdä lihastyötä salilla, minun suosikki harrastukseni. Minulla on ruokaa jääkaapissa, lämpimät vaatteet ja saan puhdasta vettä. Olen kiitollinen jokaisesta päivästä, se tekee minut onnelliseksi.

Uskon että onnellisuus lähtee omasta itsestä. Jos olet tyytyväinen itseesi ja elämääsi, jos elämäsi on tasapainossa. Mutta uskon myös että tarvitsemme tukea ja turvaa, ystäviä tai perhettä. Auttaa toisia ja pitää huolta toisistamme.

Jotkut ymmärtävät onnelisuuden väärin, he luulevat että onnellisuus tarkoittaa jatkuvaa positiivista tunnetta. Se ei valitettavasti ole mahdollista, negatiivista tunteita meillä kaikilla on ja on mahdotonta poistaa elämästä kokonaan. Sen sijaan voi negatiiviisuutta opetella kääntämään positiivisuudeksi.

 Onnellisuus on kokonaisuus. Onnellisuus ei tapahdu päivässä.
Onnellinen on se ihminen,  joka osaa nauttia pienistä asioista, arkipäiväisistä tapahtumista. Auringonpaisteesta, linnuista langoilla, aamiaisesta, päivällisestä, lounaasta, aamun lehdestä postilaatikossa, vastaantulevasta ystävästä. Niin monet tavoittelevat elämän nautintoja menemällä niiden ohitse – Tommy Tabermann

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Mitä onnellisuus sinulle merkitsee?

  • Avatar
    31.5.2017 klo 18:23
    Kestolinkki

    Hi! Here is a question to your q&a:
    Could you please tell what were your macros like when you were gaining weight with weight training a couple of years ago? I have about six kg to normal bmi and I also need to eat over 3k calories to gain weight… I’m wondering if it is better to keep fats fairly high (maybe up to 80g) and thus carbs lower, if it could help hormone production? Or is it better to eat by the ”normal” recommendation when building muscle – 1g of fat and 2,5g of protein per your normal weight kg and all the rest calories of carbs?
    Thank you, you’re adorable <3

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *