Snabb proteinglass 

Sugen på glass? Orkar inte baka? Proteinpulvret slut? 

Klart nummer ett på svaret är: gå och köp en glasstrut 😅 

Aja. Vill man då fixa dendär protein glassen ändå, eller kanske avnjuta den efter ett träningspass? Eller har en ”överlopps/bortglömd/sista datum”- smoothie eller drickkvarg i kylen? Jag själv är ingen direkt smoothie eller drickkvarg person, allt i vätskeform är bara vatten för mig haha, vill hellre äta något tjockt, mättande, matigt…. Så här kommer lättaste, bästa, svaret och lösningen på det! Gör glass av det!

Jag hade min goa Scitec Nutrition protein smoothie och tröttnat på att dricka som den är, så tömde innehållet i en frysbar skål och la i frysen ca. 2-3h samt blandade om OFTA, typ efter 20 minuter om och om igen, samt ta en sked då och då i munnen samtidigt haha. Aja blir inte mycket kvar sen så rekommenderar att kanske ta några till flaskor om man är en stor ätare som jag och 1-portion inte räcker 😏😂 sen är det bara att ta ut skålen och njuta i solen eller soffan☝🏼️😄🦄🎂😋

Btw! Väntat otåligt på en ny delivery från Scitec såklart, jag är en sådan jobbig, otålig person som typ orkar int vänta en sekund på paket om jag vet att det ska komma men inte när haha.. Så hela veckan har varit mest väntande och dröjande, nu äntligen fick jag meddelande om att det kommit fram. Hur kan man vara så knäpp (jag) att inte ens förstå att paketet inte kommer att komma förrän man fått besked om det, haha.. 👀👀Nästa gång påminner jag om en uppföljningskod eller så försöker jag glömma bort det hela haha så det blir mera som en överraskning (big problems)

Aja. Ingen festival för mig idag, fick lite jobb nu på dagen och så tror jag att jag använder den lönen på nya kläder i gaderoben samt fredagsgodis och färga håret nästa vecka, idag kommer nämligen mina favorit pojkar hit och vi ska kolla på lite tecknade filmer och äta choklad så vi spricker 😍🙌🏼! (Redan gjort det hela veckan lång haha, man blir bara beroende) 

Och så ska vi se om det blir någon träning på helgen (om jag inte åker till sjön🌊)  inte mycket gym denna vecka för det ersätts mot jobb och tvärtom igår – completly nothing 😄👌🏼 ”rensa huvudet dag, gå med myskläder och glömma klockan” 

Nu däremot måste jag skynda! Ska ringa ett l.å.n.g.t samtal och ta emot det efterlängtade paketet och sedan jobba tills ögonen blir fyrkantiga 😅😬🤓

Snapchat: amandaessen (jäkla oaktiv bara sen BoOM ibland en bomb med onödigt)🙈📸💥🌪

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *