Bokhandel på Adlibris

Hejsan!

Jag har ju pratat om att jag är sugen på att köpa någon riktigt intressant och som tack för er som tipsat både irl och här på nätet! Massor med grymma författare och böcker, så har faktiskt gjort en beställning till adlibris och väntar otåligt på att paketet kommer hem 🙂 Blir en sommar med massa läsning! Hoppas jag! Mycket bättre att byta ut kvällsscrollet på facebook mot en riktigt bra bok, men den måste vara bra också (i och för sig om den är tråkig så somnar man ju haha) Och vet ni känslan då man riktigt väntar på att öppna nya kapitlet och man bara elver i sin egen värld och vill bara berätta för alla vad som hänt och händer, haha, såå ivrig!

IMG_20121028_115929

Är man inte så boksugen kan man också hålla på med de fina ritböckerna tex. mandal-böcker! Jag köpte själv en sådan senast, tyvärr för ”svår”, är inte så bra på att hålla all färg inom linjerna och vill gärna måla stort och mycket istället för lite, perfekt och koncentrerat samt sudda alla minsta fel. Men det är så himla lugnande, inspirerande och fint iallafall. Verkligen en slags meditation jag älskar, få hålla på med en penna samtidigt som man låter själen och huvudet bara sväva iväg och lyssna på musik och njuta! Hehe 🙂 Så gillar ni sånt finns det massor med grymma böcker på Adlibris med för teckning. Men mycket annat skoj för pyssel och grejs, för alla intressen och hobbys! Jag själv kan inte undvika inspirerande träningsböcker också haha dock inte tråkiga diet/schemor eller ”banta bort så och så” eller ”du har levt fel hela livet här är livets kunskap om hur du ska äta och träna” <— trams bara. utan biografer som tex. Zlatans bok eller andra träningsälskade människor, man känner igen sig så mycket och inte bara i träningen utan deras liv utanför också!

img_0371

Hoppas ni gillar böcker, tidningar och allt annat skoj lika mycket som mig 😀 En fin del av vardagen! Men man lätt glömmer bort det eller bara ”inte har tid” Men hur fin är inte sommaren ifall man har sommarledigt och kan ligga i hängmattan och bara njuta av det varma men ändå svalkande vädret och sjunka sig djupt in i bokens värld 🙂


Inlägget är sponsrat med Adlibris, men mina ärliga åsikter och tankar !

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *