Kikar in en snabbis

Hej snyggingar!

Hur mår ni? Jag mår dunderbra. Tränat benpass idag (what else hade jag väl sagt förut men måste erkänna att ben blivit något jag prioriterar typ minst just nu, så konstigt då när man tävlade för bikini fitness var det ju ibland mer än 3 gånger i veckan träning för ben och rumpa. Inte för jag fick några förbryllande resultat för det haha. Nä jag älskar att träna armarna och mitt favoritpass är numera… tro mig eller inte… CHEST, alltså brösten! Ja fyfan vad härligt det är! :D)

Tänkte egentligen bara slänga in ett snabbt inlägg här innan maten är klar i ugnen, känns som om jag är världens sämsta bloggare som bloggar typ 1 gång i året och ger ut några tråkiga recept utan förklaring vad som annat runt om kring hänt före, efter jag plåtade bilden eller bakade receptet. För så mycket händer! Ibland hänger jag inte med. Ibland hänger jag. Ibland känns det som om jag svevar i vinden och allt händer samtidigt, men ibland är det faktiskt helt okej och roligt det med. För det händer ju. Haha. För några år sedan hade man kanske bara lagt av och blivit trött av allt det hela men jag finner ny inspiration och energi av allt som händer, alla som jag träffar och alla utmaningar som man får chansen till! Så jag älskar hur bra det går just nu, även om jag som sagt inte alltid hänger med. Det är perioder som det blir en stor omväxling som kan vara något som tar lite längre tid för mig att anspassa mig till, som vintern till sommaren eller tvärtom. Våren och hösten är lite knepiga men samtidigt de mest händelserika och möjlighetsfulla perioderna för mig! Det kan lika bra också vara en resa man återvänder hem från eller från att ha arbetat en vecka på båt och sedan vara en vecka hemma, det tar tid innan man fattar det hela och kommer igång, anpassar sig med det nya. Men sånt är det, alla är olika! Men visst är det härligt att det närmar sig sommar varenda dag nu och solen lyser oftare och oftare. På Söndag blir det ju sommartid! Helt fantastiskt enligt mig! Har massor med planer i sommar samtidigt som inte. Vill inte stämpla till något eftersom jag vet att jag också vill ha en lugn och skön sommar på havet och bara göra ingenting, men känner ni mig blir jag rastlös efter någon dag bara om jag inte tar arbetet med mig haha. Det bästa är ju att vara öppen för allt och bara vänta och se vad DENNA sommar kommer med!

Fått en massa underbara mejl och vill bara tacka er alla för hur himla hjärt-värmande personer ni är, finns inget finare! STOR KRAM PÅ ER <3

Och ska inom kort berätta några roliga nyheter om jag får publicera det, men så länge så ska jag försöka återvända till bloggandet lite oftare, men nu först väntar maten hehe, kan hända att jag känner lukten av bränt som vanligt, oh no!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *