God…..dag?

Hej! Vaknade med 100% motivation, lite så det brukar gå då man haft en dålig dag så blir man sugen på att ta igen! Så idag ”började” jag morgonen med gym! Nä skämt o sido, låg och sov läänge, läste tidningen, åt frukost i luuuugn och ro. Sedan då klockan kanske var tolv, gav jag mig iväg! Andra benpasset denna vecka… Inte alls så bra som jag väntade mig, men ack så roligt det var! Borde ju hinna med en tredje, men vi får ta det på måndag istället, då jag vill verkligen ha en vilodag mellan dem. Hoppas jag får resultat nuu, för man växer ju då man vilar och äter, vilket jag gör som tusan!!! Hade ju 2 vilodagar också även ifall det inte står på mitt schema, går sent och sova JAAA, men ligga på soffan hela kvällen räknas väl också som vila? Hoppas jag. Men mat äter jag dygnet runt, 2 timmar mellanrum och helst helatiden. Ibland får jag ändra om på schemat och äta som förut då jag hade ont om tid, färre måltider men större (kombination). Så en dag blev det haha typ frukost, kvällsmål, middagsamma bord, kände mig som en mattävling eller nåt, dock åt jag långsamt och njöt men då tallrikarna var tomma sprack magen nästan och jag blev i matkoma för typ resten av mitt liv, nä 😀 men kändes så.

Hur är det annars? Väldigt bra! Har massor med program idag, men hinner ändå blogga som tur, då jag är inspirerad vill jag också skriva det! 😉 Är så tacksam för er som röstat (ni som är ärliga). För jag ser nämligen hur många som egentligen har röstat, och gått in på länken, men det gör inget, håller mitt förtroende på er alla och lottar ut vinnaren idag. Skriver ut på bloggen sen! Kram och lycka till!

 

Nu ska jag smörja mina händer som plötsligt blivit sjukt torra och onda (säkert av allt bloggande lol 😀 ) och sedan fortsätta för nästa grej! Just det, nu fick vi äntligen vår renovering klar! Så nu blir det äntligen lite lugn och ro här, och pappa hänger med ibland som träningssällskap, det tråkiga är att han antagligen kör springmatta, stretch eller bänkpress, vill ju få han stadig! Muskulös! Men han är typ sämre än mig på att äta då jag hade anorexi, xD, så ifall vi vill nå målet: muskler, får han verkligen jobba hårt. Men tror en man i 60 års åldern (japp) mera fokuserar på välmåendet än muskler. Men jag mår bra ju starkare jag blir!!! Förstår inte mig på andra som inte gör det 😉

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *