Fitnessmodelltävling och Leker organiserad

Hejsan!

Den roliga grejen jag skulle berätta om…

Jag är en av semi finalisterna till Fitnessmodell Finland ! Va roligt! 


Om två veckor åker jag till Helsingfors på casting och möter alla andra semi finalister och vi intervjuas, testas på olika områden bl.a. att uppträda, marknadsföra, våra atletiska nivåer och sociala förmåga att kommunicera med andra. Kommer bli en riktigt rolig helg, åker nog en dag tidigare och träffar på min härliga gudmor och lilla barnet Lucas. Blir också utmanande och inspirerande att träffa alla andra grymma tjejer som är med och tävla! Ser detta som alla andra utmaningar som en erfarenhet och rolig grej och inte som en tävling, jag älskar att träffa nya personer och få nya minnen och även säkert lärdomar eller inspiration som vi alla säkert delar med oss på olika sätt genom att bara vara oss själva!

Jag tror jag berätta mer efter helgen då jag själv anser att egen upplevelse och känslor är mycket intressantare än allmän information om event:et, så i väntan på det! 


Idag har jag valt att ta en ledig dag, ska ta vardags saker i gång inför nästa vecka och bl.a. göra lite färdiga luncher för några dagar framåt, svara på mejl, skicka iväg post, ringa samtal, pt-jobb, om extra tid stretcha igenom hela kroppen (iallafall ryggen som skriker efter det) och ta en lång dusch + bastu till kvällen. Men nu först måste jag åka en sväng till stan för att handla mat, till apoteket och en ”snabb” kaffe på Fazers, om inte det är helt fullsatt där inne. 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *