My first Videoblog – Ensimmäinen videoblogi

Huomenta teille!

Tässä on nyt ensimmäinen videoblogini, hävettää melkein😂 Mutta tässä huomaa millainen olen, en jaksa kauan mietiskellä tai harjotella koskaan mihinkään, ehkä joskus olisi ollut parempi niin mutta yleensä ajattelen vaan et anti mennä!

Anteeksi tämä video ensimmäiseksi 😂 Olen niin harjoittelija ja ehkä olisi pitänyt ottaa uusi video, englantini ei ole paras ja sanonki Vita Liberata väärällä lausella, selitän ihan liikaa turhia asioita ja tuotteet minkä esitän ei edes näy kameralla. Voi harmi! Mutta kai se vaan tästä paranee eikä toisinpäi 😂

 

Olen nyt viikon aikana käyttänyt Vita Liberata rusketustuotteita ja olen todella positiivisesti yllättynyt. Olen ennen käyttänyt m.m Clarins itseruskettavaa joka on ollut mielestäni paras siihen asti kun kokeilin Vita Liberata, suuri ero. Clarins tuotteista ja muista tulee helposti läikkiä, keltaiseksi tai epätasaiseksi. Vita Liberata:n tuotteet (ainakin ne jotka minä olen kokeillut tähän asti, alla teksti enemmän niistä) sen sijaan antavat todella luonnollinen ja pehmeän rusketuksen joka kehittyy suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

Mitä muuta? Voidet sisältää luonnollisia aineksia! Siis ei mitään hajusteita ja alkoholia/ muota haitallidia kemikaaleja! Itse olen herkkäihoinen niin tuotteet sopii minulle täydellisesti.

Niinkun videossa kerron niin ei tarvitse olla ruskea eikä tarvitse käyttää itseruskettavaa mutta minä itse pidän siitä ja tunnen että olen enemmän oma itseni ruskeana. Kesällä helposti rusketun myös mutta talvena tulen valkoiseksi kun lumi.

Tässä vähän enemmän tuotteista:

YÖ NAAMIO – NIGHT MASK

”Kosteuttava, kiinteyttävä ja heleyttävä naamio, joka ruskettaa ihoa asteittain. Levitä ohut kerros puhdistetulle kasvo-dekoltee alueelle yön ajaksi. Anna vaikuttaa yön yli ja puhdista aamulla kasvot normaaliin tapaan. Kun haluat saavuttaa syvemmän rusketustuloksen käytä useana peräkkäisenä iltana, kunnes haluttu päivetysaste on saavutettu. Lopputuloksena luonnollinen rusketustulos ja pehmeä iho.”

pHenomenal Mousse Dark, pitkäkestoinen rusketusvaahto

”Tee maailman pitkäkestoisin rusketus supernopeasti kuivuvalla, pehmeällä vaahdolla joka on helppo levittää ja luo iholle täydellisen kauniin rusketustuloksen. Rusketus kestää iholla 2-3 viikkoa. Noudata käyttöohjetta pHenomenal 2 – 3 Viikon Rusketus Vaahto pitää rusketuksen iholla neljä kertaa pidempään kuin muut rusketustuotteet ja se häivyttyy iholta asteittain, täydellisen tasaisesti. Pitkäkestoisen rusketuksen salaisuus on pHenO2 teknologia joka toimii ihollasi luovuttaen aktiivista ainesosaa DHA:ta hiljalleen jolloin rusketuksen kesto pidentyy. Moisture Lock™ teknologia taas lukitsee kosteuden iholle ja varmistaa rusketuksen kauniin sävyn sekä tasaisin häivyttymisen ihosolukon uusiutuessa. Sävyn Dark lopputulos vastaa noin 1-2 viikon auringonottoa.”

10 MINUTE TAN

”Tämän helpompaa ei ruskettuminen voi olla! Maailman nopein ja helpoin itseruskettava 10 Minute Tan on erittäin hoitava päivettävä naamio vartalolle ja kasvoille. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa, sekä häivyttää ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Levitä tuote kuivalle tai pyyhekuivatulle iholle, anna vaikuttaa 10 minuuttia (15-20 minuuttia, mikäli haluat tummemman lopputuloksen) ja huuhtele pois suihkussa. Noin 6 tunnin päästä ihollasi hehkuu täydellinen medium-sävyinen rusketus!
10 Minute Tan on täynnä hoitavia antiage-raaka-aineita. Peptidiyhdistelmä Matrixyl 3000 ja ruusu-uute tehostavat yhdessä ihon kollageenituotantoa, samalla kun ekosertifioitu DHA antaa kauniin ja täysin luonnollisen päivetyksen ihollesi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille, lopputulosta voidaan syventää toistamalla käsittely seuraavana päivänä.”

Olen todella tyytyväinen niinkun sanoin ja en malta odottaa kokeilla muita tuotteita Vita Liberata:lta. Jos te myös olette kiinnostuneita tuotevalikoimasta, saatte 10% alennusta käyttämällä koodia: AMANDASTOCKA Stockman sivuilta, tässä linkki.

 

Yhteistyössä Vita Liberata:n kanssa.

English translate (sorry my bad english)

Good morning!

Here’s my first video blog, I’m soo embarrassed. But here you can notice what kind of person I am, I never can practise or overthink about something that I should do, I just go with the flow and sometimes I can regret that, for example before a test or showtime. 😏

So sorry for this video 😂 I’m such a beginner and maybe I should have done a new video but no time for that anymore and who cares after 10 years? ok maybe I do, who knows but anyway my english is not the best and I even pronounce Vita Liberata wrong, I’m explaining too much odd stuff and the products I show do not even appear on the camera. What a shame! But I guess it just can’t get worse than this, right haha..

I’ve been using Vita Liberata creams for one week now and I’m really surprised. I used to use for example Clarins self-tanning products that I thought was the best one until I tried Vita Liberata, a big difference. Clarins products and many others (most ones) gives a uneven yellow color. Vita Liberata’s products (at least those I’ve tried so far) instead provide a truly natural and soft tan that develops in relation to the skin’s own pigment.

What else? The creams contains only natural ingredients! So there is no perfume and alcohol / other harmful chemicals in it! In fact, I have a sensitive skin so the products fit me perfectly.

And like I say in this video, you dont need to be tanned or use self-tanning but I like it myself and I know that I’m more like my if I am a bit tanned. In the summer I get easily sunkissed as well, but in winter I get white like the snow.

 

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “My first Videoblog – Ensimmäinen videoblogi

  • Avatar
    3.5.2017 klo 19:03
    Kestolinkki

    Så kul med din första videoblogg fina du! Skulle vara så kul med fler vloggar. Hoppas du har haft en bra dag!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *