Fartfylld

Näääee, herregud! Typ varje minut vill jag blogga och skriva, men så händer något BOOM! Fullt schema just nu och idag skall jag även på jobb över helgen till kryssningsfärjan igen, hehe! Jag som tänkte göra så mycket annat denna helg, men det tar vi sen senare då!

Känner mig väldigt lost och yrvaken, har 7000 lappar som jag skrivit minnespunkter på men känns att jag inte får tag i något och bara gör onödiga grejer samt tiden springer iväg. Aja, bara jag tömmer bikini-kaoset från kappsäcken så jag kan fylla på med lite jobb utrustning och kläder utan att bli allt för nerbombat då jag vet hur tiden kommer vara fullspräng på båten, där hinner jag verkligen inte börja vika och rada upp saker och ting! Hoppas inte jag klantar ner mig allt för mycket denna gång, känns som om jag alltid skämmer ut mig haha, men någon måste ju göra det.. och tyvärr är jag en av dem, fast det höjjer ju yupp stämningen iallafall, om inte kunderna har något emot lite flumm 😛 Nä men skärpning, måste faktiskt skärpa till mig! På Måndag ska jag även på kurs där vi får lite information och kunskap gällande jobbet, för min del Victoria’s Secret denna gång. Om jag finner tid och lust utan för många tomma batteri-attacker i mobilen så kanske jag slänger in något inlägg här och där, eller så får ni bara följa mina onödiga snapchats. Som aldrig har någon mening egentligen, fast selfie’s har jag ju minskat på iallafall, och hundbilder! 😀 applåder!

Aja, nu spurtar jag iväg för att stryka lite kläder och packa ner allt från träningskläder till kosmetik! Och just det….. lite nocco är alltid bra att ha med 😉

CHIAOO!!!!

9

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *