Back to Reality

Hej på er alla!

Nu är påsken över, någon kanske upplever det som skönt medan andra hade gärna spenderat en vecka till av ledigt, påskgodis och bus.

För mig är det ganska skönt, kan inte säga att jag mår bra av att leva lite kaos och sova till elva, vara uppe till tre på natten, beställa hämt-mat, dricka lite extra alkohol och vakna med spräng huvudvärk, typ allmänt seg och trött, inte ens solen kunde väcka upp mig igår haha! Igår spenderades halva dagen att läsa mig blind på koder och information gällande bloggen, tror jag blev mera borttappad än vad jag var före det, men tror det fixar sig till slut och får väl be om hjälp i andra fall. Min syster har hjälpt mig att skapa denna blogg, är väldigt okunnig inom webbdesign, koder och allt inom det men flera andra kunskaper har jag inom IT världen 😀 När jag var liten älskade jag att spela på datorn, redigera bilder och videos, köpte hem nyaste Adobe Photoshop och hade hjälp av en vän till familjen som lärde mig mycket om datorn, bra program och redskap till att hålla den igång. Nu mera känns det som om all information försvunnit eller så har bara tekniken blivit för invecklad och omöjlig att jag inte ens har motivation att gå in på det mera 😛 Var också så att under min recovery period för 7 år sedan när jag var sjuk i Anorexi så fick jag ju inte mycket mera göra än vara hemma. Att stå ute på gården 5 minuter ibland var okej, men inte mera. Så fotografering och internet blev en hobby för mig. Därmed friheten att göra vad jag vill idag är väldigt viktig för mig och att sitta vid datorn flera timmar är inget jag njuter av. Att göra Personlig Träning arbete och att skriva blogg gillar jag, men något som bör inskaffas är en bra laptop så man kan göra det lite överallt, utomhus nu då sommaren kommer, i bussen osv. Har inte bara kommit in i det ännu, för visst är det härligt att bara släppa alla elektroniska grejer för stunden, arbeta då man ska på sitt såkallade kontor och på tiden över bara leva, njuta och glömma allt som har att göra med IT eller media.

Om jag ska vara ärlig så är ju morgon-arbete kanske en av min vardag efter frukosten, men varje gång jag sedan ska starta dagen från detta är jag lite yrvaken och i andra världar, tar en stund att switcha om till allt annat. Så kan inte påstå att eftermiddagen skulle gå snabbare och effektivare, med mera inspiration glädje och driv när man levt lite innan, haha! Kroppen och huvudet har vaknat upp och man har så mycket nya idér att dela med sig!

 

Fick en grymt snygg teckning igår på Instagram 🙂

Menmen, som jag berättade skall min blogg alltså flyttas och den nya addressen kommer på Söndagen, hoppas ni följer med mig dit också! Jag ska också starta video bloggar, vilket jag ju nämde om tidigare några gånger att jag typ aldrig kommer göra det, men det är en sak på min lista som jag lite är tvungen att göra och vet ni vad? Ser det som en utmaning, kommer faktiskt bli jätteroligt och det tar väl en stund att bli van med det men hoppas det blir naturligt sedan. Jag är van att stå framför kameran och även att bli filmad, men att själv filma och prata för kameran är en helt annan grej 😀

Jag nämde även att visa en bild på mitt ”före” hår när jag använder schampot. Ska ta en efter bild om några veckor sedan! Och nej kommer inte använda mig av några hårstyling produkter bara för att få håret att se glansigt och fint ut, kommer bara köra på naturligt och skriva mina egna åsikter som vanligt. Det står jag för!

Vill någon klippa av de torra topparna? ja tack!

Hoppas ni alla får en underbar vecka, med en dag mindre känns det som när Påsken varade till Måndagen. Kram!

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *