City Survivors

Nu på helgen kommer jag och hela Fitnessmodell teamet delta i City Survivor’s! Vi kommer även att göra videobloggar av det och lägga upp det på Fitnessmalli’s youtube kanal. Det bästa paret kommer också vinna ett pris! 😀

City Survivors är ett ”Amazing Race liknande” äventyrs lopp som ordnas i Helsingfors City. Man får välja med paret om man vill springa eller gå, banan som vi ska göra heter ”Hupisarja” och är 9km lång! Man kommer att få olika frågor/uppgifter att lösa för att komma framåt i banan och man får ha användning till mobiltelefonen som hjälp. Blir en massa pusselbitar att lösa och hoppas mitt par är lite smartare än mig haha, jag däremot är snabb som vara den men sprungit eller annan konditionsträning har jag inte gjort på mera än ett år så får se hur detta slutar 😀 Självsäker som jag ändå är så tror jag vi klarar detta galant och kör på GIRLPOWER 😀 ! Race:t tar ungefär 1,5-3h så vi har god tid på oss 😉 Jag har sprungit ett ända lopp förut (om man inte räknar med lågstadiet då jag sprang stafett) och det var 10 km långt, jag var väl i ett av mina bästa löpningsperioder för några år sedan och sprang 10 km på typ 40 minuter, men nu är jag glad om vi ens håller till 3 timmarna som är max tiden 😀 Kommer bli otroligt roligt och spännande!

Försöker uppdatera er i Instagram, Snapchat, Facebook och kanske även Youtube om det blir tid över. Annars är det ett projekt jag ska börja med förr eller senare!

Woop woop!

I samarbete med City Survivors.

 

Facebooktwittermail

21 kommenttia “City Survivors

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *