Alltså!

Kom nyss för kanske en sekund hem från gymmet och guuuuuuuuuud så hungrig jag var, tur hade jag matlådan färdig men kastade i mig den på sekunden! Alltså wow vad det gick snabbt och det var så var så sorligt så öste på en stooor skål efterrätt med allt från himmelriket. Dock i form av healthsnacks, får inte börja fuska nu då 10 veckor till tävling!!!!!!!!! Woop woop!

(p.s pröva koka kaffe, hälla mängder med varm skummad mjölk och sedan walden farms pancake syrup (dog av godhet senast) 

Ska också dricka en lattesize kaffe då min mättnad kommer typ kännas om 1 timme då jag känner mig proppeliproppmätt men det gör inget för det är vad kroppen behöver och det är vad jag byggs av! Hoppas jag iallafall.. att det samlas på rätta ställerna 😉 Nu efter kaffet ska jag till duschen som en blixt, sminkas och byta om till myskläder men ändå att jag ser normal ut så jag kan visa mig för folk eftersom idag är det storhandla mat, köpa lite diamanter till bikinin, en snabbis (hoppas jag) till ikea och köpa nåt till vårt hus (enligt mamma, cauffören <— tyvärr, har inte ännu körkort, men ska börja övningsköra snart!! )

Och denna veckan har jag fullt upp från måndag till söndag, kommer va skönt på vilodagen att dra ner allt som heter prat och socialitet. Ska däcka mig i sängen och använda pinpanter pyamas, dricka mängder av coca cola zero och äta min fuskmåltid som antagligen består av allt som heter röror, krämer eller såser (drogare på allt sånt) men även något tuggbart kanske ett kilo nötter, skämt o sido! skulle INTE må bra efter det, så tror jag kör på något drömligt som är värt efteråt, kanske en megaportion (fuskmåltid betyder inte att man ska överdriva mängden men det har jag inte förstått ännu) <— okej måste börja allvar, men små steg i taget, äter iallafall inte godis mer.  Ja men slut dreglande på min köttportion, har nyss ätit hela jordklotet typ. Så nu får vi lugna ner oss!

Chiaoooo, hoppas det var roligt att läsa mitt matprat. Men jag har ju förståss tränat också idag, men vad kan man säga?Tightsen gjorde succé men jag själv kände mig som en flåsande hund, helt okej feeling.

Earn your body 😉 Tights från MYWAY2FITNESS <3

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Alltså!

  • Avatar
    28.3.2015 klo 08:22
    Kestolinkki

    Very great post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *