Sminkproblem och Haters överallt

Träffade Scitec Nutritions ”manager” helt på en slump i gymmet! Blev väldigt överraskad, men vi planerade en framtid för vår lilla stad 🙂 Hoppas vi kan utveckla det på bästa sätt! För Scitecs protein….och allt annat ofc, de är omöjliga att ens jämföra med andra produkter.. 😛 Var väldigt trevligt, har endast träffat honom en gång förut och fastän det blev bara en snabb visit då han hade fullt upp i tidtajmningen så fick vi mycket gjort.

wiiiiie, paket <3

 

Nu återgår vi till stressen, dvs. matlåde-lagning (är glad då jag har typ samma ingredienser just nu i varje matlåda så det blir inte så mycket kaos i matbutiken) och fixa en frisör & sminkare till den (eller de) stora dagarna. Prövade fixa det med syrran men resultatet blev katastrof och såg mera ut som en clown eller häxa.. 😀 Jag ska tävla både i junior OCH den oficciella bikini fitness damer. +168 cm förståss.. nervöst, där finns säkert tusentals ppl. Tror det var ungefär 200 som anmält att de ska tävla 🙂 (inte bara i bikini hoppas jag haha :D) Sen måste jag hinna träna ännu, ben står på listan än en gång, även ifall jag körde det på Torsdag redan. Får hoppas på ett bra pass iallafall..

Har väldigt ont i magen idag. Vet inte vad det beror på då jag äter ju typ samma varje dag, däremot drogar jag tuggummi och läkerol så det är säkert en bov. #teamballongmage typ.

 

Igår fick jag även lite småfjantiga kommentarer om artikeln, bilderna men dubbelt så många beröm. De som var lite mindre trevliga som kallade mig anorektiker osv.. raderades faktiskt från sidan och även mitt huvud på en sekund. Jag har inget att bevisa till dem, jag behöver inte förklara, huvudsaken är att jag själv vet om min hälsa och välmående. Jag kommer aldrig vara perfekt, jag kommer aldrig se ut som precis alla gillar och jag kommer aldrig heller själv ha sträva efter någon ”perfekt” kroppsbild. Därför har jag slutat jämföra, eller ta åt mig alla kommentarer. Det kommer såna dagligen, ibland mera och ibland mindre, ibland elaka och ibland snälla. Men jag bryr mig inte längre, jag är mig själv och de som har något problem med det, ja det är deras problem 😉 inte mitt. Onödigt att lägga någon tid på att grubbla på det, haha.

Facebooktwittermail

124 kommenttia “Sminkproblem och Haters överallt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *