LOMA LOMA LOMA

Huhhuh, taas on viikko vierähtänyt sellaisella vauhdilla, että oksat pois. Onneksi se on kohta, nimittäin kesäloma! Pikkuhiljaa huomaa, että mieli alkaa olemaan jo loman tarpeessa ja ajatukset laahaa perässä. Pari viikkoa täytyy vielä jaksaa tikistää. Nopeasti se sieltä tulee!

En ole pitkään aikaan käynyt lomalla ulkomailla, niin että olisi oikeasti päässyt nauttimaan ja lomailemaan, saati sitten pukemaan bikinit päälle. Yleensä ’’lomailuunkin’’ on aina liittynyt töitä tai muuta suorittamista. Nyt aion kuitenkin ottaa aikaa itselleni ja hengähtää, nimittäin Malta (Sliema), aurinko ja Preluna Hotel & Spa täältä tullaan. Beware!

 

Loma

 

Näin fitnessmimminä hotellin valinta oli melko selkeä. Uima-allas, spa ja kuntosali, no sehän sen olla pitää! Ihanaa päästä treenaamaan ja rentoutumaan normaalista poikkeavaan ympäristöön. Sen suurempia seikkailusuunnitelmia ei olla laadittu, mutta tietysti shoppailuaikaa on varattava riittävästi ja Comino Islandin Blue Lagoonilla olisi mahtavaa vierailla. Turkoosin kirkas lämmin merivesi nimittäin houkuttelee aikaslailla.

13233171_10206072495802413_1331077274_n
Google kerto, että toi on just se mesta, mitä mä tartten!

 

Ruoasta ja juomasta tulee varmasti nautittua, sillä kisadieettiä starttaa nimittäin heti reissun jälkeen, joten nyt nautitaan sitten koko kesän edestä ja karistetaan stressi tipotiehen. Saa nähdä miten kala-allergikko pärjää merenelävien valtakunnassa. No mä uskon, ettei nälkää tarvitse nähdä ja jokaiselle löytyy jotakin, mums!

 

Matkaraporttia tulee varmasti. Nyt voi varmaan tunnustaa, et saatoin pakata jo… 🙂

 

Ihanaa tulevaa viikkoa!

 

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *