Kisaamaan vai ei ?

Tämä kysymys pyörii tähän aikaan vuodesta mielessä ja ihan syystä, sillä kisalisenssi täytyy lunastaa tammikuun loppuun mennessä, jos aikoo vuonna 2017 lavalle nousta. Olen pohtinut ja pohtinut, mitä teen asian kanssa. Palo on ihan älytön, mutta samalla tiedän, että veisin lavalle niin paljon paremman paketin, jos odottaisin vielä. Nyt on pakko yrittää malttaa vielä.

Mun kroppa on ollut melko oikukas ja nyt hiljalleen tuntuu, että palaset alkavat loksahtaa kohdalleen, en haluaisi pilata tätä sillä, että laittaisin elimistön koetukselle samantien. Mun elimistöllä on tapana reagoida voimakkaasti muutoksiin ja kisadieetti tähän väliin ei tunnu oikealta ratkaisulta. Tämä vuosi tulee varmasti olemaan kiireinen ja ilman kisojakin saa ajan kulumaan.  Pt-koulu pitää kiireisenä. Olen myös aloittanut ensimmäiset valmennukset asiakkaiden kanssa ja se tuntuu ihan pirun hyvälle, koska tiedän olevani oikealla polulla. Tänä vuonna haluankin tehdä töitä mahdollisimman paljon liikunnan, ravinnon ja terveyden parissa.

Haluaisin myös toteuttaa oman pienen unelman, reissun jonnekin eksoottiseen ja lämpimään paikkaan. Viime kerrasta on jo aivan liian kauan aikaa ja tämä olisi mahdollista, jos en kisaa, sillä budjetti ei varmasti veny molempiin. Fysiikkani vaatii myös paljon kehittämistä, ennen kuin astelen lavalle. Olkapäät kaipaavat kokoa ja pyöreyttä, samoin pakarat, takareisiin saa tulla lisää lihaa, enkä pistä pahakseni, jos vatsapalikatkin kehittyvät. Nyt olen löytänyt hyvän balanssin treenin ja kehonhuollon välillä. Tähän meni aikaa, mutta pääasia, että se löytyi ja toivonkin, että tämä auttaa saavuttamaan hyviä tuloksia nopeammin.

Oikeastaan tekee välillä ihan hyvää olla ajattelematta kisoja ja dieettaamista. Olen ihmisenä sellainen, että motivoidun haasteista, mitä enemmän ympärillä tapahtuu sen parempi. Nyt asetankin itselleni haasteen motivoitua myös ilman virallisia ja varsinaisia kisatavoitteita. Tänä vuonna haaliin motivaatiota treenistä, ruoasta, rajojen rikkomisesta ja panostan omaan hyvinvointiin.

 

15995711_10207710665075621_800226448_n

 

Jotain muutosta bikinikuntoon on odotettavissa kuitenkin jo toukokuussa, sillä silloin suuntaamme Espanjan auringon alle, eli ei tässä aivan ilman haasteita eletä. Joskus lepo ja pidempi tauko kuitenkin vain tekee hyvää ja tulee tarpeeseen. Suorittajan tätä ei ole itselleen helppo kuitenkaan myöntää, mutta uskon, että keksin muita keinoja haastaa itseäni.

Loistavaa alkanutta vuotta kaikille ihanille!

<3:PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *