Nyt se hauberi pumppiin!

Hauista on mukava treenata, koska se on hyvin helppo eristää. Näillä liikkeillä saan hauikset hyvin väsytettyä ja veren virtaamaan alueelle. Hauista treenatessa voi otteella muuttaa hieman liikkeen tuntumaa (kapea vs. leveä ote). Kannattaa aina muistaa se vaihtelu, itse saatan helposti tehdä aina samoja liikkeitä hauista treenatessa. Jos muuten teillä menee helposti kädet jumiin niitä treenatessa, suosittelen kurkkaamaan tämän postauksen.
1. Scott-hauiskääntö väärinpäin

Tässä liikkeessä asetutaan scott-penkille toisinpän. Tuntumaa tulee hieman eri tavalla kuin perinteisesti Scott-penkillä istuessa. Nostan mutkatangon ylös ja hallitusti alas. Tässä liikkeessä voi laittaakin vähän enemmän painoa ja keskittyä voiman kehittämiseen.
2. Hauiskääntö maaten taljassa
 
Sopivat painot ja matolle makaamaan. Tämä liike tuntuu tehokkaasti hauberissa ja selkä ei pääse auttamaan liikkeessä. Hauiskääntö tietenkin tehdään hallitusti hauiksia puristaen. Painoja ei tässä kannata laittaa liikaa, sillä se saattaa hankaloittaa liikkeen suorittamista. Enemmin pumppaavia sarjoja.
4. Hauiskääntö yhdellä kädellä supersarjana kummatkin kädet käsipainoilla
 
Penkin asetan n. 45 asteen kulmaan. Ensin hauiskääntöä vuorottelen n.10-12 toistoa per käsi. Tämän jälkeen heti perään 10 toistoa kummallakin kädellä. Huh, mikä pumppi.
5. 21:set mutkatangolla
 
21:set toimivat erinomaisesti treenin viimeistelyyn! Aluksi vedetään 7 toistoa alhaalta puoleen väliin, sen jälkeen puolesta välistä ylös 7 toistoa ja lopuksi kokonaan alhaalta ylös 7 toistoa. Video löytyy Instagramista.
 
♥ Isabella

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.