#Natural

Heipsun!

Tulihan ajateltua pidempi tauko kirjoitukseeni, mutta sain ikävän virustaudin ja olen ollut sohvan nurkassa vilttiin verhoutuen. Koko kurkku / nielu tulehtunut ja oikea keuhko vinkuu, eiköhän se joskus mene ohi.

Tosiaan, ajattelin, että kirjoittaisin kauneudesta ja sen ylläpitämistestä. Minun tapauksessani on ehkä kyseessä ennemminkin puute, kuin miljoona eri vinkkiä.

Olen nimittäin äärettömän laiska siinä mitä tulee ulkonäköön tai kauneuteen.

En käytä rasvoja, meikki pohjaa, en omista huulten rajauskynää tai kynsilakkaa!

Vartaloa rasvaan jollain halpiksella ja siinä joudun oikeasti petraamaan saatuani monta kertaa toruja lääkäriltä, koska ihoni on todella kuiva.

Minullahan ei ole hius – / ripsien pidennyksiä tai rakennekynsiä / geelilakkauksia. Jaksan arkena laittaa ripsivärin sekä peittää tummat silmänaluset. That’s it.

Arki-minä
Arki-minä

En käytä rahaa tai tutki kauneudenhoito tuotteita, en tutustu uutuuksiin tai testeihin. Ystävälläni oli aina viimeisen päälle laitettu ripsari ja kysyin, mikä se on. Eli todella voin suositella Sensai Mascara 38°C Volumising – todella pitkät ja erotellut ripset ilman mitään muita härpäkkeitä. Pestään pois lämpimällä vedellä, koska itsehän en omista mitään meikinpoisto tuotteita. HEH!

 

Usein kuljen myös täysin meikittä
Usein kuljen myös täysin meikittä.

Toinen mihin nyt panostin on kynsien vahvistus tuote. Minulla on aina ollut nätit ja suht vahvat kynnet, mutta nyt halusin jollain ylläpitää niitä. Sainkin suosituksena Trind Nail Repair tuotteen, joka jättää kivan matta pinnan (myös kiiltävä löytyy).

 

Siinä onkin oikeastaan “mun kauneuden salat”. Siksi kannustankin luonnolliseen kauneuteen, eikös se olisi itselle helpompaakin? 🙂

 

/L

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *