Falling down is part of life. Getting back up is living 💎

TÀmÀn kirjoituksen ajatus tuli julkaisemastani instagram kuvasta.

Olen tÀssÀ muutaman pÀivÀn ollut taas henkisessÀ vuoristoradassa ja kiukutellut. Laitoinkin kaverille vitsikkÀÀsti, ettÀ kiukuttelu on naisten ihmisoikeus.

Ollut taas jostain tuntemattomasta syystÀ riittÀmÀttömyys ja epÀilevÀ olo itseÀÀn kohtaan. Hassua.. viimeksi viime perjantaina sain kÀsiini ruusukimpun kesken kaapin hakureissun. Eli minun ei todellakaan pitÀisi nÀin tuntea, mutta minkÀs teet.

Ne ihanat ruusut taustalla, oli muutenkin ihana sohva ilta.
Ne ihanat ruusut taustalla, oli muutenkin ihana sohva ilta.

Toisaalta tulee nÀhtyÀ asioita, maailma ja itsensÀ ihan eri tavalla tÀllaisina pÀivinÀ. Oma olo on kaikesta huolimatta ollut seesteinen vaikka onkin kiukuttanut. Onko sitten syksy ja ensimmÀiset sateet syynÀ vai mikÀ.

On ollut energiaa taas urheilla ja touhuta. Perjantaina uintia, sunnuntaina tennistÀ, maanantaina juoksulentti ja tiistaina tennistÀ. Keskiviikko olikin lepopÀivÀ ja maailmanparannusta ystÀvÀn kanssa, tÀnÀÀn loppuviikkoa kohti uimalla.

14467150_10153887392256288_782610839_o
Mutta edes urheilu ei ole auttanut tÀhÀn kiukkuun.. hölmöÀ. MitÀ muita vaihtoehtoja olisi purkaa kiukkua? Onko sinulla niksiÀ?

/L

Artikkelikuva Caius Andreas Bruun

 

p.s seuraavassa artikkelissa ajattelin pureutua (mun olemattomaan) kauneudenhoitoon, meikkiin ja muuhun naiselliseen hömppÀÀn 😀

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *