Kuumetta… YLLÄTYS ja kaikki muuttuu

Moikka.

Kirjoittelin tuossa viimeistä päivitystäni jonkinlaisen niulutulehduksen kourista.
Olin koko viime viikon sohvan nurkassa ja näyttäisi jatkuvan. Illalla nimittäin nousi kova kuume ja nyt odottelenkin tuloksia keuhko röntgenkuvista.

 

Ainoa mihin olen viikon kyennyt on pelata FIFA:a playstationilla. Olen aika hyväkin jo 😀

Viime perjantaina kävimme kaupassa, avokkini kertoi unohtaneensa veneelle akun päälle, että kävisimme sen samalla sammuttamassa. Sopi hyvin, koska en olisi jaksanut kävellä kauppaan ja tuntui tyhmältä ajaa kortteli autolla. Näin siis hyppäsin autoon ja koira takaboksiin.

Ajattelin että kävelen ympyrän satamassa, kun toinen käy sammuttamassa akun.. mutta ei, minun piti jostain syystä mennä mukaan. Olin todella kiukkuinen koska olin väsynyt ja kipeä. En ollut taudin takia nukkunut kolmeen yöhön. Noh, hän sai minut veneeseen ja pyysti ottamaan jääkaapista pois sinne jääneen maidon.
Kaapissa EI OLLUT maitoa vaan kaksi kuohuviini lasia ja niiden välissä pieni rasia. Ajattelin, että rasiassa on konvehteja, kun olen ollut kipänä. Avaan rasian ja sisältä paljastuu toinen rasia, ajattelen sitä edelleen konvehdeiksi – huomaan, että rasia avautuu keskeltä saranoille.. Avaan rasian ja sisällä on SORMUS.

Eiköhän tuo mies sitten siihen polvistu ja kysyy silmiään räpäyttämättä sen, mitä me kaikki haluamme joskus kuulla 🙂 .

 

Menin siis kihloihin perjantaina. Eli ainoa kuume ei ole tämä pöpön aiheuttama vaan myös HÄÄKUUME 🙂 . Joku voisi kutsua nopeaksi etenemiseksi, mutta väliäkö tuolla.. tiedämme molemmat mitä haluamme.

 

Nyt siis blogini tulee käsittelemään myös häitä, mitä kaikkea siihen kuuluukaan.

 

Terkuin
L

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *