Kunnianhimoinen ja ylpeä siitä!

Noni, ärsyttää 😀

Mikä mua ärsyttää?! No mua ärsyttää kunnianhimottomuus ja pitkäjänteisyyden puuttuminen! Ihan sama mistä on kyse… töistä, opiskelusta, parisuhteesta.

En voi hirveästi mielipiteillä mitään opiskelusta, koska itse en ole sen tyyppinen ihminen, että opiskelisin ja istuisin ihmettelemässä teoriaa, käytännössä tekeminen on mun juttu.
Sen verran tietysti mun koulutustaustasta, että olen ylioppilas (sekin pieni ihme tällä kuulovammalla), BtoB markkinoinnin ammattitutkinto ja taloushallinnon merkonomin paperit löytyy.

Mutta mä olen PERIKSIANTAMATON! Olen tehnyt töitä niin kauan kuin muistan, olen äitini myötä kasvanut yrittäjyyteen ja diplomi-inssi isäni taas kannustanut edes hieman kouluttautumaan. Tämä kombo on mielestäni mahtava.

Tän upean collarin voi ostaa osoitteesta: https://www.groom.fi/verkkokauppa/paidat/persauki-yacht-club-collari/

Mua ihan oikeasti ärsyttää, kun ollaan “malleja”, bloggareita, “julkkiksia” tai muuta vastaavaa ja eletään joko valtion tai avopuolison / namusetien ja tätien varoilla! Joo, anteeksi ja varmaan sohin muurahaispesää, mutta missä on unelmat, missä on se omasta persnahasta repiminen, että saavutat ne halutut asiat?!

Ole malli tai bloggari tai mikä tahansa, mutta osoita sitten kunnioitusta, suunnitelmallisuutta ja NÖYRYYTTÄ! Harva ihminen voi kävellä ovesta sisään ja huutaa MINÄ!

 

Ja sitten taas parisuhteisiin.. Tiedän että voi olla vaikeaa löytää se joku, mutta kun se joku löytyy niin sitten kateissa onkin ongelmaratkaisu ja kommunikointikyky.. Hypätään seuraavaan suhteeseen tai petetään, koska niin se ainakin loppuu ja päästään helpolla.

Mulla on takana melkein 10 vuotinen suhde, joka päättyi lapsettomuus tietoon eikä meillä ollut yhteistä ratkaisua vaan oli pakko erota. En väitä etteikö ongelmia tai vaikeita aikoja olisi tuohon aikaan mahtunut, mutta me mietittiin, puhuttiin, selvitettiin ja selvittiin. Ei karattu tilannetta ja lähdetty omille teillemme.

 

Upean Petri Mastin työtä, kun testailtiin.
Upean Petri Mastin työtä, kun testailtiin.

Summasummarum! Kaivakaa sieltä selkärangastanne vähän itsekritiikkiä, paloa ja halua saavuttaa jotain muutakin kuin vain x-määrä tykkääjiä ja seuraajia.

Luo jotain mistä olet ylpeä, mikä jää ja pysyy.

Mulla se on esim PRH:n paperi missä lukee “toimitusjohtaja” tai työtodistus josta käy ilmi, että olen ollut monesti isoissa tapahtumatuotannoissa mukana tai vaikka katkeamaton historia yrityksen rekisteröintihistoriassa.

 

Ei mulla muuta – mä lähden töihin!

/L

 

(artikkelin kuva Sebastian Furstenborg)

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *