Edustusta ja päiväreissu Tallinnaan.

Heippa!

Miten teidän pääsiäinen ja pyhät meni?

Olin itse edustamassa American Car Show messuilla pe, su & ma, lauantaina puolestaan piipahdettiin tallinnassa päiväkäynnillä. Oltiin messuille meidän upean Mad Fast Motorsport tiimin kanssa.

American Car Show
American Car Show

On noi “oman alan” messut vaan niin kivoja, paljon tuttuja, joita tulee nähtyä vain joko messuilla tai muilla auto / moottoripyörä tapahtumissa, eli ei kovinkaan usein. Paljon yhteistyökumppaneita ja uusia sidosryhmiä. Myös yksi parhaimpia anteja on uudet kontaktit, tutut, kaverit ja jopa ystävät.

Ainakin jaloissa tuntuu viimeiset neljä-kuusi päivää.
Kävin viime keskiviikkona juoksemassa yksin noin 4 km lenkin, torstai menikin sitten sohvalla. Perjantai, sunnuntai ja maanantai meni korkokengissä seisten ja kävellen messuilla, lauantaina taas kolusimme pitkin Tallinnan vanhaa kaupunkia ja keskustaa.

Eilen illalla viimeistelin tämän vajaalla 7km lenkillä, joista hölkkäilin loput 2km, ainakin on tullut liikuttua ja hyvä fiilis siitä

On jalat hieman väsyneet nyt.

Lenkkeilyä ihanassa kevätillassa
Lenkkeilyä ihanassa kevätillassa

Monet olivat kaivaneet moottoripyörät esiin pääsiäisenä, itse en ole varma, josko ensiviikolla saisin omani kotiin. Nyt on tuota muuttoa ja muuta hässäkkää, että parempi keskittyä niihin 100%:sti. Sen sijaan kurvailin autollani paikasta toiseen ja eilen tarkenikin jopa ikkunoita avata niin kuuli kuinka kiihdyttäessä tuo V6 moottori murisee – ah!

 

Vielä tännekin tiedoksi! Tämän viikon torstaihin eli kuun viimeiseen päivään asti on aikaa hakea Kumipallo4000 Lady– kilpailuun, myös kilpailun ikärajaa on laskettu runsaan palautteen vuoksi 22:n ikävuoteen! Vielä siis ehtii. Finaali kymmeniköstä valitaan kolme upeaa naista, jotka pääsvät mukaan tälle viikon kestävälle matkalle ilmaiseksi omalla autolla!

 

Tällä viikolla ohjelmassa vielä hieman tavaroiden pakkailua, liikkumista ja lepoa. Tavoitteena päästä taas kokonaan irti sokerista, messuilla tuppasi puhdistamon raakasuklaata menemään ja nyt tekee mieli sitä. Muuten olenkin saanut karkit ja jäätelöt tiputettua pois.

/L

Artikkelikuva on mahtavan Petri Mastin käsialaa <3 !

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Edustusta ja päiväreissu Tallinnaan.

  • Avatar
    29.3.2016 klo 23:42
    Kestolinkki

    Tuleeko vastaavaa kilpailua myös ensivuonna? Olisin kiinnostunut mutta ikä ei aivan vielä riitä 🙂

    Reply
    • Luisa Q
      30.3.2016 klo 06:57
      Kestolinkki

      Moikka.

      Se on mahdollista. Kuinka paljon sinulta puuttuu ikää nyt vaaditusta?

      /L

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *