Kunnioitus!

Elämää…

Eilen tuli tunteellinen olo, uusi ja vanha elämä menivät jatkumona. Kunnioituksen määrä elämässäni olevia ihmisiä kohtaan nousi palana kurkkuun.

Kävin halaamassa menneisyyttäni kun ex-appivanhemmat olivat käymässä täällä ja auttamassa ex-miestäni muutossa.

Jatkoin siitä hakemaan ystävääni jonka kanssa muutimme minun tavaroitani uuteen kotiin.

Olen kiitollinen, että olen saanut pitää nämä molemmat elämät, menneisyys tietää mitä minulle merkitsee ja niin tietää tulevaisuuskin.

Ilman mitään ristiriitaa kaikki kunnioittavat toisiaan ja ovat ehkä jopa kiitollisia jollain tavalla siitä miten asiat ovat kulkeneet.

Tulevaisuus ei olisi mahdollista ilman tätä menneisyyttä, enkä olisi tämä ihminen ilman menneisyyttäni. En myöskään olisi saavuttanut tätä oloa ilman tulevaisuutta.

Elämä on kummallista ja rakaa, mutta uskon että kaikelle on aikansa ja paikkansa vaikka traumat ja haavat vaativat aikaa.

 

 
Perjantaina oli ihana rauhallinen koti-ilta ja pelailtiin porukalla Aliasta, naurettiin itsemme krampp
iin ja syötiin hyvin.

Tein meksikolais-tyylistä ruokaa.
Liha-papu täytettä sekä lohi cevicheä tacoihin / tortilloihin.

 

 

Lauantaina olimme ensin aamupäivällä pitkällä lenkillä koirien kanssa. Kävelimme matinkylän rantaan meren äärelle, oli niin kaunista! Myös hanhipariskunta uiskenteli rannan tuntumassa, kevät tulee!

 

 

 

Illalla oltiin tyttöjen kanssa ulkona, olipa taas kivaa vaikka yökerhoilu ei itsessään kiinnostanut kovinkaan paljoa. Tykkään tanssimisesta ja olin tälläkin kertaa autolla liikenteessä.

 

 

 

 

Kuvasimme viime viikolla Teemu Salmisen kanssa minulle uusia kuvia, tuli aivan upeita, artikkelikuva on siitä sarjasta ja tässä toinen.
Kuvia, kuvauksia ja muita keikkoja voi seurailla mun instagramissa tai snapchatissa nimellä qluisafi sekä facebookissa QLuisa sivustolla.

 

Tällä viikolla taas itseä niskasta kiinni ja kunnon treeniä! Loppuviikko viime viikolta jäi hieman vähäiseksi koiralenkkejä lukuunottamatta. Lisäksi tarkoitus pullotella raakamehuja ja kokeilla ruohonjuuren aloe veraa.. katotaan mitä syntyy.

 

Ihanaa viikkoa vaikka juuri nyt lunta tuiskuttaakin!

/ L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *