Se aika vuodesta…

Heipparallaa!

Tänään on ollut aivan hirveä myräkkä ja tuuli, ei pahemmin huvittanut hengailla ulkosalla. Kaiken kukkuraksi on sellainen olo, että olen saanut kylmää ja vilustuttanut itseni. Nyt on juurikin se aika vuodesta kun moni sairastuu kausittaiseen influenssaan. Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi ollut sängyn pohjalla flunssan kourissa, taitaa olla yli vuosi sitten, joten toivottavasti ei iske kunnolla päälle tälläkään kertaa! Tänä tulevana viikonloppuna olisi myös tarkoitus juhlistaa mun 30-vuotis syntymäpäivää JEEEEEEEEE!!!! ,joten mielelläni olisin selättänyt pöpöt siihen mennessä. Olen yrittänt ruokita itseäni terveellisellä ravinnolla ja vitamiineilla, joten ehkäpä parin hyvin nukutun yön jälkeen olo tuntuisi paremmalta.

Viime viikonloppu oli oikein mukava. Tuokholmassa oli mega-alennusmyynnit, joten kyllä sitä olisi voinut löytää jos jonkinlaista kivaa, mutta kaiken kiertelyn jälkeen saaliksi jäikin vain muutama perus juttu Zarasta. Itse kannnatan ”less is more”-ajattelu tapaa ja tyyliä, joten mun asukokonaisuudet on yleensä aika yksinkertaisia ja värittömiä.

image

Eilen salittelut meni ihan ok, vaikka juurikin silloin huomasin, että oli pikkuisen vetämätön olotila. Tänään suosiolla jätin väliin, sillä mielummin haluan energiat takaisin normaaliin, kuin lähden puolikuntoisena rehkimään. Toivoisin, että huomenna olisi jo parempi olotila, niin saisi kunnon ylä -ja alavartalo treenit vielä ennen lauantaita. En millään malttaisi vaan ottaa ”rennosti”, mutta katsotaan mitä kroppa sanoo huomenna.

jennilaight02

Huomenna onkin tarkoitus tehdä ostoksia viikonlopun juhlia varten ja saada paikat kuntoon. Nyt ajattelin keittää kupin teetä ja parannella oloa mun lempi labbiksen kanssa I LOVE TIMMY

image

Mukavaa iltaa kaikille <3 <3

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *