Home sweet home

Heippa vaan kaikille pitkästä aikaa 🙂

VIHDOINKIN sain hieman omaa aikaa istua koneen ääreen oikeen asenteella. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet todella hektisiä! Viimeksi kun kirjottelin, oli kolmekymppiset edessä, mutta nyt siitä on tosiaan jo pari viikkoa aikaa, niin tuntuu turhalta aloittaa niistä kirjottamaan sen kummemmin. Lyhyesti voin sanoa, että oli AIVAN HUIKEAT PIPPALOT! Synttäri aattona olivat kaverit kokoontuneet meille. Ilta meni ulkona paljussa istuen, saunoen ja juhlien. Meidän Timmy koira sai kuin saikin varastettua mun KOKO synttärikakun, joten se meni parempiin suihin, mutta ehkä parempi näin ja tais olla mun labbiksen paras ilta ikinä ! 😀 😀 Itse synttäri päivänä käytiin mahtavalla lounaalla vanhempien kanssa ja illalla Alpha Omega Tour Vaasan Jäähallissa. Synttäri viikonlopun jälkeen oli kyllä niin VANHA olo 😀 😀

Viime viikko meni toosi nopeasti! Synttäreitä ennen oleva flunssainen olo palasi kummittelemaan ja Englantiin lähtö lähestyi. Siinä sitten yritin lääkitä itseäni, ettei iskisi kunnolla päälle ja pystyisin nauttia lomasta. Harmitti oikeen kunnolla, kun kaikki treeni hommat näin alku vuodesta on jäänyt hieman vähäisiksi vilustumisen ja reissailujen takia. Englannissa oli tosi kivaa käydä moikkaamassa kavereita ja sukulaisia. Aurinkokin näyttäytyi, mutta olihan se suurimmaksi osaksi kosteeta ja tuulista. Paljon syötiin ulkona, ja oli hieman haastavaa löytää kevyttä ruokaa. Pubeja löytyi kyllä joka lähtöön ja ”Fich & Chips” ja ”Cornish Pasty”- kylttejä roikkui joka kuppilan kulmassa. Vierailin siis aivan etelä/lounais Englannissa: Cornwallissa ja Devonissa. Kuvan kaunista seutua ja ihanan idyllistä. Falmouth on yksi suosikki paikoistani, jonne ihan hyvin voisin kuvitella muuttavani asumaan jossain elämän vaiheessa. Matka oli kaiken kaikkiaan onnistunut, mutta flunssaissuus vähän latisti mielialaa ja oli erittäin ”reissussa rähjääntynyt” olotila toissapäivänä.

image

Home sweet home! Oli ihana päästä eilen omaan sänkyyn nukkumaan. Nyt onneksi alkaa fiilis olemaan paremmalla puolella ja uskon, että pöpöt on kutakuinkin selätetty. Ensi maanantaina taas takaisin normi sali rutiineihin ja Helmikuussa alkaa myös mun täysin gluteeniton kuukausi, mikä saattaa olla haastavaa aluksi, sillä vaikka pyrinkin terveellisesti syömään, en ole koskaan täysin kieltänyt itseltäni mitään ravintoon liittyvää. Mielenkiinnolla kuitenkin odotan mitä positiivisia fiiliksiä kokeilu tuo tullessaan.

Hyvää viikonloppua kaikille ja pitäkää itsenne lämpimänä xx

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *