Baby steps

Heippa!

Noniin, pistetääs homma pyörimään 🙂 monet teistä lukijoista on varmasti seurannutkin minua tuolla fastin puolella, mutta nyt kun aloitan täällä uudessa paikassa, joukkoon eksyy varmastikin uusia lukijoita. Siksi ajattelinkin aloittaa ensimmäisen postaukseni kertoen itsestäni ja mitä teen, joten teille vanhat lukijat,  tuskin tulee mitään kovinkaan uutta tietoa tässä.

Minä: 

satama3

Olen 20-vuotias pirtsakka likka Lahdesta. Alunperin olen kotoisin Pieksämäeltä, mutta Lahteen olen muuttanut jo lapsena. Teille lukijoille on myös kiva, että tiedätte minkälainen tyyppi täällä kirjoittelee, niin kuvailisin omaa luonnettani sanoilla hyväntuulinen, rehellinen sekä vastuuntuntoinen. Omistan myös vahvan empatiakyvyn, ja koen että olenkin omassa kaveriporukassani se, kuka kuuntelee muiden huolet 🙂

yo

fitnessmallit

Olen valmistunut ylioppilaaksi keväällä 2014. Sen jälkeen vietin ”välivuoden” , ensimmäiset puoli vuotta siitä tosin opiskelin. Välivuoden aikana tapahtui suuria muutoksia ja todella kivoja juttuja. Tein paljon promootiotöitä, pääsin tanssimaan huippuporukan kanssa Pelicansin peleihin, sain parhaan duunipaikan yli 800 hakijan joukosta. Ja viime keväänä pistin hakemuksen Fitnessmalli-2015 kisaan, ja pääsin mukaan! Siitä kerron erikseen toisessa postauksessa.

duuniaa

 

Tällä hetkellä teen töitä vaatekaupassa, rakastan tätä duunia ja ei voisi olla parempaa tämänhetkiselle elämäntilanteelle 🙂 Töiden ohessa aika menee muuten nyt pääasiassa avoimessa yliopistossa opiskelemiseen, sekä treenaaminen on suuressa osassa arkea.

Treeni: 

7-vuotiaana aloin harrastamaan tanssia, sitä tulikin harrastettua 6-7 vuotta mutta sitten se jäi. Muutama vuosi siinä meni ilman mitään arkipäiväistä urheilua, kunnes kuntosali löytyi 16-vuotiaana, vuonna 2011. Siitä lähtien se on ollutkin osana arkipäivää.

salilla

minä

Salilla tulee treenattua säännöllisesti 4-6x viikkoon, riippuen omista menoista. Käyn siellä ihan oman fiiliksen mukaan, vaikka tällä hetkellä olenkin mukana kisassa. Itselleni on tärkeää että se on kivaa, eikä muutu kisan myötä mitenkään ”pakkopullaksi” . Salin lisäksi tulee monipuolisesti harrastettua/ kokeiltua erilaisia liikuntalajeja vuodenajoista riippuen. Kesällä pyöräily on ihan ykköslemppari hyvillä säillä, ja joka kesä tuleekin pyöräiltyä useampi kilometri. Kesäisin myös tykkään mm. juosta portaita, pelata tennistä, suppailla..  Talvella lemppareihin kuuluu laskettelu, sekä nyt viime talvena hankin kunnon hiihtovälineet, ja menetin sydämeni sillekin 🙂 Toivottavasti tulisi hyvät pakkaset ja hiihtokelit tänä talvena!

hannajaminä

hyppyrimäki

kesäjatuomas

Rakastan: 

veneily disney colors

toronto rakkauspakkaus

satama2

<3 :Matkailua, kesällä järvellä oloa, veneilyä, suuria kaupunkeja, ystäviä, vaatteita, tanssimista, musiikkia,Lahden satamaa, omaa koiraa…

Siinä teille pientä infopakettia 🙂 Anyways,  tervetuloa seuraamaan mun arkea tänne, mutta myös Instagramiin sekä Snapchattiin (jennitiittanen)

Pus!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *