long time no see

Heippa!

Huhhuh, johan on ollut hiljaista täällä päässä, pahoittelut siitä. Siihen on kumminkin syynsä, nimittäin olen viime aikoina ”kärsinyt” someähkystä 😀 Ei vaan ole yksinkertaisesti kiinnostanut ollenkaan, mitä täällä virtuaalimaailmassa tapahtuu. Kuten varmaan siellä ollaankin huomattu, että instagram-tili tai snapchat ei ole päivittynyt samaan tahtiin kuin aikaisemmin. Facebookinkin poistin puhelimesta, ja käytän sitä kun käyn koneella. Akku ainakin säästyy 😉 Ja pakko kyllä sanoa, että näin on ollut tuhat kertaa parempi. En näprää puhelinta nykyään paljoakaan, eikä kaikkea ole saatava jaettavaksi johonkin sovellukseen.

Ulkona kävellessäni en näpyttele puhelinta, tai lenkille koiran kanssa ota edes mukaan.  On se aika järkyttävää, miten nykyään kaikki pyörii täällä mediassa. Kokeilkaapa muutkin vähän vierottautua, se tuntuu yllättävän hyvältä. Paljon kivempaa, kun ei ole jokapaikassa sitä puhelinta mukana.

Jokatapauksessa, hävettää miten hiljaista täällä on ollut.. Meidän blogiportaalin uusiutuminen aiheutti myös itselle jotenkin pienen kynnyksen uuden postauksen tekemiseen 😀

12334291_10203659173158890_2108537284_o

No mitäs mulle kuuluu?

Hyvää! Arki on rullannut kivaan malliin. Mistähän alottais kertomaan kun niin pitkä aika? No, muutoksia tapahtunut paljonkin. Työt on lähtenyt hyvin käyntiin, ja kohta odottaa muutto uuteen asuntoon, mistä oon aika innoissani! Duunia tehty, pikkujouluja vietelty, ulkoiltu..

Olin myös Taisto-kampanjan kuvauksissa!

taistotaisto1

Taisto on peruskoululaisten liikuntakampanja, joka kannustaa nuorisoa liikkumaan. Käytiin Helsingissä ottamassa muutamat otokset ens vuoden kampanjaa varten! 🙂 Oli kivaa, ja hienoa olla mukana tärkeässä jutussa.

Alli

alli1

Ulkoillessa on mennyt paljon aikaa tän mussukan kanssa. Vähän väliä ollaan oltu ties missä pelloilla ja toinen on päässyt juoksemaan vapaana. Harmittaa, että joulukuu ja tollainen sää. Missä paukkupakkaset?! Niitä odotellessa..

 

Lupaan, että päivitän piakkoin tarkemmin mun  tän hetkisiä ajatuksia. Kohta pitää kiiruhtaa töihin.

<3:

Jenni

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “long time no see

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *