Fitnessmalli 2015

Ajattelin kirjoittaa teille tähänastisista fiiliksistä Fitnessmalli kisasta, ja miten päädyin tähän!

Aloin seuraamaan tätä kisaa vuonna 2013. Aikaisemmin olin kyllä tiennyt tästä kisasta Janni Hussin sekä Emmi Lehtomaan kautta, mutta viimiset pari vuotta seurailin vähän aktiivisemmin, ja lueskelin kilpailijoiden blogeja. Olisin laittanut hakemusta todennäköisesti viime vuonna jo, mutta silloin oli muita asioita, joiden vuoksi en sitten laittanut. Ja hyvä niin, sillä koen että tänä vuonna olen paljon ”valmiimpi” tähän, mitä vaikka vuosi sitten.

11129802_10202592936423638_1243018382_n

11103860_10202592928383437_1691798382_n

Viime huhtikuussa pistin sitten hakemusta menemään, vähän sellaisella ’no kokeillaan nyt’- asenteella. Hakemukseen pistin ylläolevat kuvat.  Syy miksi juuri tämä kisa kiinnosti, on se että tämä vastaa mun arvojani. Tarkoitus on olla sporttinen, freesi ja luonnollinen, myös kisapäivänä.

Jannilta tuli sitten meiliä, että tervetuloa castingiin 14. kesäkuuta. Siihen oli silloin vielä ainakin kuukausi aikaa, niin en juurikaan ajatellut koko asiaa, tai mitenkään alkanut treenaamaan niitä varten 😀 Mun piti pitää kaverin kanssa yhteissynttärit 13 päivä, mutta siirrettiin ne sitten perjantaille 12 päivä, ettei tarvitsisi suoraa lähteä castingiin valvomisen jälkeen (näin mietittiin, mutta lähdettiinkin jo nukkumaan  ennen kahtatoista :D)

Sunnuntai-aamuna sitten herätys ja luin uudelleen Jannin aikaisemmin laittaman meilin, missä oli ohjeistus päivälle. Ohjeessa luki, että tule paikalle luonnollisena jne. No, en sitten laittanut mitään mitä normaalisti laitan (ruskettavaa, kevyesti meikkiä), eli ihan ilman mitään paikalle. Synttäriherkuistakin oli vielä todella turvonnut olo. Kun saavuin paikalle, olin aluksi vähän kauhuissani, tytöt olivat ihan meikattuja, ja levittelivät ruskettavia ja öljyjä sovarissa?!  Itse varmaan ainoana täysin meikittömänä, ja hyvä että olin ees hiuksia harjannut 😀

ekapäivä

Aluksi meillä oli rytmiikkatesti, sen jälkeen fysiikkakierros, josta rajusti tippui jo puolet pois. Siitä pääsi jatkoon 16 tuomareiden haastatteluun, ja siitä karsittiin sitten viimeiset pois. SEN jälkeen, meistä ketkä pääsi jatkoon, niin samantien kuvattavaksi. Ja voitte kuvitella meikäläisen fiilikset siinä vaiheessa.. 😀 kuvat on nähtävissä Fitnessmalli.fi sivuilta. Ja en näytä itseltäni, mutta siellä on ja pysyy 😀 Haha.

tanssiharkat

Ensimmäiset tanssitreenit olikin jo aika pian, Kouvolassa Studio Dance Pit – paikassa. Meidän ihana tanssiopettaja Riikka-Liisa teki meille kivan koreografian 🙂

Videomateriaalia meidän ekoista treeneistä löytyy täältä:

http://www.iltalehti.fi/iltvurheilu/201508040073959_v9.shtml

tanssiharkat1

Tanssitreenejä on ollut muutamat, ja joka kerta meillä on ollut niin hauskaa! Miten voikaan olla näin huikee porukka? Ihanaa kun on samanhenkisiä tyyppejä, eikä tunnu mitenkään että kilpailtais toistemme kanssa. Varmasti pidetään yhtä tyttöjen kanssa ihan loppuelämä.

treenitkm

k&M sampojajohanna

Meille on järkättyä kaikenlaista kivaa tekemistä yhdessä tän kisan aikana. Yhteistreenit Kuntokeskus K&M:llä, Team Fit Sampon ja Johannan opastuksella. Sen jälkeen saatiin vielä perehtyä putkirullailuun ja kehonhuoltoon Mikon ohjeistuksella. Niin kiva päivä tämäkin!

Tämän jakson voi tsekata täältä:  http://www.iltalehti.fi/iltvurheilu/201508240172934_v9.shtml

 

kuvaukset2

kuvaukset

jennijaelisainglot

Kuvauspäivä, oltiin inglotin meikattavana ja Mike Sirenin kuvattavana Espoon Velodromissa. Tästä tulee kanssa myöhemmin jaksoa iltalehteen, sekä kuvat julkaistaan.. Iiks!! Ainoa miinus oli, että oli rajattu aika kuvaamiseen, ja omaan silmään taaskin kuvat näyttää tosi oudoilta, mutta ei mahda mitään.

mimmittnssii

tanssitreenit

Treeniä! Kiitos Sali365, että saadaan käyttää tiloja 🙂

kauppakeskusmylly1

kauppakeskusmylly

kauppakeskusmylly2

kauppakeskusmylly3

Meidän ensimmäinen ja ainoa esiintyminen Turun Kauppakeskus Myllyssä. Aluksi, en ollut kovin innostunut itse esiintymisestä, sillä en ole ollut pitkään aikaan lavalla. Mutta ai että, olikin niin kivaa! Olisko toi päivä voinut mennä hitaammin? Oli superhauskaa esiintyä ja tanssia. Viimeisessä kuvassa mun ja Saran sponssikierros, meillä tuote-esittelyssä Fast 🙂 Voi että, kun olisi ollut enemmän näitä..

gofitness

Viimeisenä, viime lauantaina oltiin Go! Fitness Megastoressa. Meillä oli erilaisia pisteitä, leuanvetoa, tikanheittoa jne. Ja vedettiin tanssikin läpi pari kertaa. Päivän päätteeksi meille oltiin ihania, ja saatiin kaikki valita Better Bodies vaatteet itsellemme 🙂 Kiitos paljon!  Tajuttiin myös tyttöjen kanssa, että tää oli meidän vika tapaaminen ennen Expoja, nyyh 🙁 Niihin on tosiaan enää alle kuukausi, ja ihan kamalaa ajatella, että tää meni näin nopeesti! Ei enää yhteisiä järkättyjä juttuja.. Tästä on tullut jo osa arkea, niin on varmasti jotenkin tyhjä olo kuukauden päästä.

Sitten taas dieetin kannalta en malta odottaa että tää loppuis jo. Eihän tämä mun dieetti ole lähelläkään mitään Bikini, tai Bodyfitness dieettiä, eikä tarkoituskaan tässä ole polttaa kaikkia rasvoja. Mutta töissä on inhottava olla, kun mitkään vaatteet eivät ole enää istuvia. Housut tippuu ja paidat lörpättää. Ja itse nautin vähän vapaammasta syömisestäkin, ja vierestä en voi muuta kun ihmetellä niitä, ketkä kisaavat parikin kertaa vuodessa?!

Siinä oli pientä tarinaa tästä Fitnessmalli-kisasta. Jos jollain on muuta kysyttävää kisaan liittyen, tai on kiinnostunut, niin mulle voi laittaa kommenttia tai meiliä osoitteeseen jjnni@windowslive.com

<3 : Jenni

 

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Fitnessmalli 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *