Silk Oil of Morocco ALEKOODI

Yhteistyömme alkoi missikiertueella, milloin kiinnitin erityisesti huomiota siihen, kuinka ihoni reagoi Silkin tuotteista. Finaalipäivän iltana kiitin Silkin maahantuojaa upeista tuotteista, mitkä todella sopivat iholleni. Mainitsin myös, että olen käytettävissä, mikäli he tarvitsevat esittelijää tilaisuuksiin tai messuille. Olinkin alle viikon kuluttua Puuma Stage -tapahtumassa edustamassa Silk Oil of Moroccoa. Tapahtuman jälkeen Silkin Nina pyysi minut lokakuussa järjestettävään I Love Me -messutapahtumaan Silkin edustajaksi, olin otettu!

Silkin tuotteet sisältävät sertifioitua kylmäpuristettua ja orgaanista arganöljyä. Kaikki Silkin tuotteet ovat äärettömän korkealuokkaisia ja ne takaavat ylellisen kokemuksen aina kerta toisensa jälkeen, minkä allekirjoitan täysin. Plussana; tavaramerkki pyrkii käyttämään innovatiivisia luonnonmukaisia raaka-aineita ja kierrätyskelpoisia pakkauksia aina, kun se on mahdollista. Arvostan luonnonmukaisia tuotteita ja ekologisuutta, joten Silk Oil of Morocco on ehdottomasti myös täten suosikkini!

Mineraalipohjaiset meikit ovat sekaiholleni täydelliset. Sisältäen arganöljyä; meikit hoitavat ihoani ja pitävät ihoni pehmeänä ja kosteutettuna. Itselleni kovin arka ja herkkäluonteinen asia oli noin vuosi sitten puhjennut hormonaalinen akne. Tuli kokeiltua jos jonkinmoiset puhdistusaineet ja meikit, karsin myös ruokavaliostani erilaisia raaka-aineita pois. Tuntui ettei mikään toiminut ja mietin, että ehkä on helpompi antaa periksi, en kuitenkaan antanut. Lukuisilla pinnoitteilla ja laser -hoidoilla sain ihoni jälleen kuntoon ja tällä täydellisellä Silkin meikkisarjalla. Hoidot olivat kalliita, mutta kaiken sen arvoista. Voin täydellä sydämellä ja täyden kympin kokemuksella suositella; Kauneushoitola Päivi Raitanen palvelee Seinäjoella ja Kauneushoitola Kimallus Hämeenkyrössä.

Nyt kolmisen kuukautta Silkin mineraalimeikkisarjaa käyttäneenä esittelen omat suosikkini! Silk Oil of Morocco -tuotteiden verkkokauppaan ALEKOODI postauksen lopussa!

IMG_4056 (2)
VEGAN BLENDING SPONGE

Korostusten teko ja countour & highlight-meikin luominen onnistuu täydellisesti tällä näppärällä Silkin meikkisienellä. Sieni tuli vasta hetki sitten verkkokaupan valikoimaan, tätä oli odotettu!

IMG_4063 (2)
ARGAN CREAM COMPACT FOUNDATION

Meikkaus alkaa tästä tuotteesta. Meikkivoiteen mukana saat litteän levityssienen, millä tuote on todella helppo levittää koko kasvoille tai ainoastaan ongelmakohtiin. Itse käytän tuotetta pohjustuksena, joten levitän meikkivoidetta koko kasvoille ja hieman kaulan yläosaan häivyttäen, jotta ei jää meikkirajaa. Ihanan kevyt, iho saa hengittää ja arganöljy hoitaa samalla ihoa. Voiteella pystyt luomaan myös varjostuksia, kun otat tummemman sävyn vaaleamman kaveriksi!

IMG_4061 (2)
ARGAN POWDER FOUNDATION

Todella pysyvä ja hoitava meikkipuuteri. Ei tarvitse pelätä käyttävänsä liikaa tai liian vähän. Täydellisesti levittyvä meikkipuuteri Silkin Vegan Kabuki -puuterisiveltimellä. Sävyt ovat todella omaan ihoon mukautuvat. Tuote on kaiken tämän lisäksi vielä todella riittoisa!

IMG_4064 (2)
FIBRE LASH MASCARA EXTENSIONS

Onko sinulla pidennykset ja ehkä mietiskelet niistä luopumista? Olen itse ollut samassa tilanteessa, monesti. Silkin kuituripsivärin ansiosta säästän rahaa ja aikaa, sekä sain vihdoin tehtyä päätöksestäni lopullisen. Tuote ei todellakaan valehtele. Kuidut antavat ripsille lisää tuuheutta ja pituutta ja samalla ripsiväri hoitaa ja pitää ripset kunnossa. Tällaista tuotetta olen kaivannut pitkään ja vihdoin sen löysin! Ripsienpidennykset ilman pidennyksiä, OI KYLLÄ, kiitos Silkin!

IMG_4059 (2)
LIPSTAIN

Missikiertueella sain itse valita, että minkä sävyn otan. Kirkkaimman punainen, ehdottomasti! Tykkään niin paljon tämän huulilakan ulkoasusta, jotenkin niin ylellisen ja naisellisen näköinen! En ole törmännyt vielä yhtä pysyvään ja täydelliset kontrastit omaavaan huulilakkaan tai -kiiltoon. Mikäli et haluaisi murehtia siitä, että onko sinulla huulipunaa, -lakkaa tai -kiiltoa huulissa jäljellä, nyt ei todellakaan enää tarvitse. Tuote on täydellisen pysyvä ja ei leviä pitkäaikaisessakaan käytössä!

IMG_4067 (2)
SILK OIL OF MOROCCO TUOTEPERHEENI

Mikäli sinä haluat helliä ja hoitaa ihoasi Silkin tuotteilla, Silkin verkkokaupasta http://www.lanina.fi löytyy lisätietoa Silk Oil of Morocco -tuotemerkistä, sekä erilliset tiedot jokaisesta myytävästä tuotteesta. Käy tutustumassa ja ota sinäkin käyttöön ekologisempi ja luonnonmukaisempi meikkisarja! ALEKOODILLA: elina, saat 10% alennusta KAIKISTA verkkokaupan tuotteista!

P.s. Silkiltä myös hiusten- ja ihon hoitoon ihania tuotteita!

Kiitos Silk Oil of Morocco Finland, kiitos Nina, Silk Oil of Morocco on minun valinta!

 

Love,

Elina

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *