PME Block Party

 

PME Block Party 14.7. Hernesaaren Rannalla. Ensimmäistä kertaa näissä kekkereissä, parhaassa seurassa, kiitos, että ootte. Suoraan töistä päin baanalle (duunipäivä se on tänäänkin)! Tunnelma oli odottavainen ja avoin tapahtuman suhteen. Paljon artisteja, mitä kuuntelen myös muulloin kuin festareilla tai tapahtumissa. Reaaliajassa kuulumisiani voit seurata Snapchatista: ellukatr. Kiitos Tasoi. Kun jengi on huippu, homma vaan toimii. Viime viikonlopusta tähän päivään, äijät oli keksiny mulle artistinimen Leila. Eilisen jäljiltä artistinimi muokkautui muotoon Leila H. Haha.

Saavuttiin päämajaan
Saavuttiin päämajaan
Legginssit H&M, paita MONKI, trenssi Cubus, Polar Skate CO. lippis *sponsored by Manual, aurinkolasit *sponsored by Woobs & Fellows (kengät River Island)
Legginssit H&M, paita MONKI, trenssi Cubus, Polar Skate CO. lippis *sponsored by Manual, aurinkolasit *sponsored by Woobs & Fellows (Kengät River Island)
Reino Nordin
Reino Nordin
NOPEET
NOPEET

IMG_4043 (2)

Aamun pikkutunneilla...
Aamun pikkutunneilla…

Erilaisissa tapahtumissa ja festareilla on tullut käytyä nyt kuukauden sisään pää kolmantena jalkana. Juhannus meni Raumalla RMJ:ssä fiilistellen mm. ensimmäistä kertaa Robinia livenä! Olin ehkä ”vähän” enemmän haipeissa festariyleisön kanssa kuin avopuolisoni… 😀 Provinssissa tuli nähtyä lemppariartisteja melkein käsin kosketeltavan tunnelman myötä. Pääsin kokemaan Provinssin täysin uudella ja erilaisella tavalla, mistä kerron myöhemmin lisää. Provinssista ehdottomaksi suosikikseni nousi Sanni! Ihan hullu meno keikalla ja tuli hoilattua ääni käheäksi. Taisi siinä tärykalvotkin bassojen edessä täristä! Sitten tulikin ihan ex tempore reissu Summer Upiin. Vip kutsuilla ineen ja suoraan lavan eteen tanssimaan! Lahdessa meni pari päivää parhaassa seurassa enemmän tai vähemmän bailaten. 😉 Tyga oli kova! Kesän lopuksi teen kootun postauksen festareista, missä tuli kesän aikana käytyä. Saatte siis myöhemmin festaritunnelmista enemmän kiinni  kuvien välityksellä.

P.s. Tää on rakkauden kesä ja Leila H. kiittää.

Love,

Elina

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *