Sketsejä, huumoria ja hulluutta

Duunipäivä venyi eilen kymmentuntiseksi, kun lähdin äijien mukaan kuvailemaan. Kuvattiin otoksia Seksikkäälle Suklaalle ja Hanadille sekä Blokessille. Minä ja Sara saatiin olla vierailevina tähtösinä kuvauksissa. Niin, että mitäkö saatiin aikaiseksi? No saatiin saatiin, käy katsomassa videot:

Instagram: @dosdela

Facebook ja Instagram: @blokess

Sit muuten vaan ihan hauskat jäbät ja Miss Suomi vuosimallia 2012: @hesaaija @seksikas_suklaa ja @sarachafak

Olin nyt toista kertaa Blokess -äijien messissä kuvailemassa ja molemmilla kerroilla on ollut ihan hullun hauskaa. Itse asiassa Facebook tänään muistutti, että olis vuosipäivä, nimittäin blokess -äijien kanssa. Haha, onnea meille, nähtävästi ollaan vältytty erolta!

Luonteeltani satun olemaan über sosiaalinen, joten uudet tuttavuudet ovat erittäin tervetulleita elämääni. Eilen pääsin tutustumaan Saraan (Sara Chafak) ja HesaÄijään (Marios Kleovoulou) kuvausten aikana. Päivän päätteeksi Blokess kuvaili vielä Facebookkiin live -lähetystä, mikä löytyypi sitten sieltä Blokessin FB:stä, käykääpi vilkaisemassa! 😉

Ylläni olivat ihanat Urban Design Boutiquen paita ja farkut! Jos joku ei vielä tiennyt, työskentelen Fredan Urban Design Boutiquessa, Fredrikinkatu 25, sydämellisesti tervetuloa shoppailemaan!

Blokess, Seksikäs Suklaa & Hanad
Blokess, Seksikäs Suklaa & Hanad
Kesäkeleist kuuluu nauttia!
Kesäkeleist kuuluu nauttia!

No niin kuuluu! Hernesaaren Rantaan, än yy tee NYT!

P.s. Sorruin eilen aloittamaan Pokémon Go -pelin pelaamisen.

Love,

Elina

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *