Kuinka mä treenaan?

Kello alkaa lähestyä viittä iltapäivällä. Eteisessä on jo komea rivistö kenkäpareja ja peremmällä Töölö Gymin uumenissa käykin jo kuhina. Juoksumatot ja crosstrainerit hurruuttaa, spinning-tunnilta kaikuu tsemppaavat viimeisten minuuttien huudot. Kuntosalin ruuhka-aika. Vissiin muutama muukin tänne eksynyt haluaa näyttää hyvältä kesällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka populaa tuntuu olevan, riittää silti jokaiselle treenaajalle tilaa touhuta ja keskittyä omaan juttuunsa. Parasta on, kun ei tarvii jonotella mihinkään vaan saa tehtyy treenit hyvällä temmolla alusta loppuun. Jää sit aikaa muuhunkin. Palveleva henksu lainaa mulle haarukkaa, jotta saan vedettyä välipalan Tupperware-boksista ennen muuta päivän ohjelmaa.

Tällä hetkellä mun viikon treeneihin kuuluu 4 salitreeniä sekä muutamat aerobiset  harjoittelut. Mun mielestä aamusali on paras aika treenata, pystyy tehä aerobiset ja lihasharjoittelut samaan syssyyn. Aamutreenistä saa lisäksi hyvin puhtia päivään! Lempparitreeni on tietty jalkatreeni, ja se onkin kaks kertaa viikossa! Myös Malminkartanon portaat on tullut tutuksi viime viikkoina.

töölögym

Aloittaessani FitNetin Booty Bible valmennuksen aloin myös kirjaamaan tunnollisesti kaikki treenit ylös. Niistä näkee kivasti mustana valkoisella oman työn tulokset ja kehityksen. Samalla pystyn haastamaan itteeni, et pystynkö vetää ens treeneissä kovempaa kuin viimeksi. Ens viikolla alkaakin uusi saliohjelma, joka tuo sit treeniin lisähaastetta. Saa taas oppia uutta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvään treeniin kuuluu myös hyvä ruoka. Syömällä oikein keho pystyy palautumaan, ja sitten taas jaksaa treenata paremmin ja tuloksia näkyy tehokkaammin. Perus kana-riisistäkin saa mielikuvitusta käyttämällä montakin eri variaatiota, enkä voi korostaa tarpeeksi mausteiden tärkeyttä! Tällä hetkellä pyrin noudattamaan valmennuksen ruokavaliota niin hyvin kuin pystyn. Kesällä nähdään sitten, oonko pysynyt kaidalla tiellä, ja millainen mimmi katsoo peilistä 😉

Malminkartanon portaat

En tavoittele kisalavojen kroppaa tai mua ei kiehdo itseni niin äärirajoille vieminen. Haluun toki haastaa itteeni ja nähdä mistä mut on tehty. En haaveile pulleista lihaksista, vaan terveestä, urheilullisesta kokonaiskuvasta. Haluun näyttää hyvältä nakuna!

xoxo

Facebooktwittermail

24 kommenttia “Kuinka mä treenaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *