Häikäisevän bikinikropan salaisuus? – Alennuskoodi nettivalmennuksiin!

Kesään ei oo enää hirveen pitkä aika, ja vaatekauppojen valikoimat alkaa täyttymään kesäisistä shortseista ja mekoista. Ja bikineistä. Kuinkahan monet tuntee paineita siitä, että pitäis olla ”kesäkunnossa”? Iltapäivälehtien lööpitkin kuumottelee joka kioskin kulmalla, kuinka päästä eroon vyötärön uimarenkaasta. Mitä jos ei kesällä mahdu niihin lemppari biksuihin tai ykkösmekkoon?

Nyt on aikalailla noin kuukausi siihen, että alkaa kesä. Jos mielii pudottaa muutaman kilon tai pyöristää pyllyä rantakelejä varten, niin viimeistään nyt kannattaa aloittaa. Vaikka tärkeintähän on, että tuntee itse itsensä hyväksi omassa kropassaan, oli muutama lisäkilo tai ei. Kaikkien meidän ei tarvitse, eikä pidäkään olla supertimmejä!

nettivalmennus2

Sanotaan, että kehityksestä 75% tapahtuu keittiössä ja 25% treenatessa. Käytännössä painonpudotus on vaan matikkaa – syö vähemmän mitä kulutat. Tärkeää on kuitenkin saada päivän energiat tasaisesti hyvistä lähteistä sekä muistaa ateriavälit. Tiesitkö, että painonpudotus onnistuu myös ilman urheilua?

FitNetin Valmennuksia löytyy laidasta laitaan, mm oman kehon painoilla (Fit with Bodyweight) , keskittyä pyöreään takakonttiin (Booty Bible) tai haastaa itsensä HIIT-treeneillä (Fit with HIIT) . Nettivalmennukset sopivat sekä vasta-alkajalle -että vähän urheilutaustaa omaavallekin . FitNetin nettivalmennuksiin ei sisälly pelkästään treenit ja ruokavaliot paperilla. FitNetin Jäsenosiossa on videopankki kirjallisilla ohjeilla varustettuna sekä keskustelualue, missä pääsee tutustumaan uusiin liikkeisiin ja  kysymään mieltä askarruttavissa asioissa. Jäsenosiosta löytyy myös kullanarvoisia vinkkejä liittyen ruokavalioon ja treeniin!

fitnetvalmennus

FitNetin valmennuksissa ei myöskään jää tiukan dieetin loputtua tyhjän päälle, vaan ohjeistukset löytyy myös tiukemman ajanjakson jälkeiselle ajalle. Näin vältetään jojoilut ja saadaan pidettyä hyvät elämäntavat yllä.

Ja nyt paras osuus! Koodilla viviannae saat 10% alennusta kaikista nettivalmennuksista. Jos oma kesäkunto mietityttää, tässä voi olla sulle ratkaisu!

 

Facebooktwittermail

32 kommenttia “Häikäisevän bikinikropan salaisuus? – Alennuskoodi nettivalmennuksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *