Hipiänhoitopäivä

Maanantaina mulla oli vapaapäivä ja se olikin päivä vaan itselleni. Nukuin hyvät yöunet, kävin pitkällä lenkillä, jonka jälkeen reippailin kuntosalin kautta Hoitola Seizeen megahemmotteluun!

12936644_1079759982045396_1492509613540100526_n

Päätin viime kesänä luopua hormonaalisesta ehkäisystä, jonka seurauksena iho on pikkuhiljaa kokoajan alkanut oireilemaan yhä enemmän. Oon joskus syönyt voimakkaan aknelääkekuurin, sillä mun iho on jotenkin herkästi arpeutuvaa ja vaikkei mun selkäni tuolloin mikään kraaterirypäs ollutkaan, harmitti silloin jokainen arpi jotka paukamista jäi. Kaunis ja tasainen iho on mulle hirmu tärkee juttu- sillä en tykkää arkena esimerkiksi töihin meikata, mutta jos iho ei näytä hyvälle, se tuo heti epävarmuutta.

12921984_10204205226809378_1904253485_o

uäesite

Nyt kun ihoni on alkaut näyttämään merkkejä, ettei se enään voi yhtä hyvin kuin ennen, ajattelin kokeilla jotain mikä ei rasittaisi sisäelimiä yhtä paljon. Aknelääkkeet ovat kuitenkin keholle ja iholle aikamoinen rasite, eikä niitä ihan muutaman hassu näppylän takia kannata alkaa popsimaan.  Ultraäänihoito oli mulle täysin uusi tuttavuus ja päätettiin tehdä se mulle sekä kasvon alueelle- että selkään.

naturel 3

Ultraäänihoidossa lyhyesti poistetaan ihosta kaikki epäpuhtaudet ultraäänen avulla. Laitteen aiheuttama ”tärinä” pakottaa mustapäät, ihomadot sekä muut epäpuhtaudet ulos. Itse ongelmaahan tämä hoito ei poista tai estä uutta talia tulemasta, mutta tän hoidon avulla pääsee kaikesta skeidasta eroon ilman, että tarvii puristella ja samalla tehdä tuhoa omalle iholle.

Ultraäänihoidon yhteydessä mulle tehtiin pedikyyri- sekä kuivaharjattiin koko mun kroppa. Sain lääkäristä A-vitamiini ja tretinoin-pitoista voidetta jota olis tarkotus lisäillä  yöksi aina pesun jälkeen. Lisäksi ajattelin hankkia hopeavettä ja ottaa myös testiin sinkkitabletit kuurina ihon hyvinvointiin. Katsotaan sitten miltä loppukeväästä iho näyttää!

naturel

Hoitola Seizessä pääsee nykyään myös suihkuruskettumaan! Rusketuksessa mulla tutuin vaihtoehto on aina ollut vanha kunnon aurinko tai solariumkaappi, mut ylempänä mainitsemani voiteen yhteydessä auringonottoa tai solariumia ei suositella! Suihkurusketuksessa ihonvärin saa kalpoisesta hyvin päivettyneeksi muutamissa minuuteissa. Varsin kätevähän tää on silloin, kun pitäis saada parin päivän sisään hyvä rusketus nopeesti,  vaikka noin 7-10 päivän kuluttua rusketus kuluukin pois. Iholla ei myöskään vallitse mikään itseruskettavan tuoksu ja ruskettava aine on tehty kasviperäsistä sokereista.

naturel 2

Kannattaa kuitenkin muistaa, että ihon täytyy olla tasaisesti kosteutettu ja huolellisesti kuorittu (ei kuitenkaan vastarasvattu ennen rusketustoimenpidettä), sillä ihon kuivimpiin kohtiin rusketusväri nappaa jämäkämmin kiinni kuin paremmin kosteutettuun, vähän samalla tavalla kuin itseruskettavissa voiteissakin. Oon nyt ite käynyt muutaman kerran suihkussa ja edelleen rusketusrajat näkyy! Myöskään ihon pikku virheet ei haittaa niin paljon, kun kasvoilla on vähän enemmän väriä.

Lauantaina on tiedossa extrahauska päivä FitNettiläisten kanssa! Tuun kertomaan viikonlopun kuulumiset kunhan taas pääsen tietokoneen ääreen!

 

xoxo

 

 

 

 

Facebooktwittermail

191 kommenttia “Hipiänhoitopäivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *