Fitnet Workshop & Meeting- day

Viime viikonloppuna päästiin FitNetin porukalla kokoontumaan isosti. Pitkä päivä alkoi aamuherätyksellä 6  (ja vaatekriisillä tietenkin), sillä klo 9:00 piti olla jo studiokuvauksissa Kalasatamassa. Petri Mast otti meidät hyvin vastaan ja räpsi meistä ihania kuvia! Meitä bloggaajia oli myös aika paljon, ja onneksi meidät oli jaettu pariin eri ryhmään niin säästyttiin ylimääräiseltä säädöltä.  Kaikki naiset oli niin kauniina ja miehet komeina, mut nääte kuvia studiokuvauksista sitten myöhemmin!

fitnetworkshopday6

Päivällä käytiin sanomatalolla tutustumassa Linda Manuellaan sekä  blogivelho White Trash Diseasen Natalia Tolmatsovaan, joilta saimme paljon kullanarvoisia vinkkejä ja neuvoja bloggaamiseen. Ennenkaikkea Nata on hauska ja räväkkä persoona, ja pitkästä presentaatiosta on nyt ahmittu kaikki tärkeät tiedot pääkoppaan! Lisäksi yhteystyökumppanimme nostemedia tuli tutustumaan meihin bloggaajiin sekä kertomaan hieman omasta osuudestaan meidän blogeissa.  Päivän aikana pääsin tutustumaan lähemmin muihin fitnetin blogimimmeihin- ja miehiin, sillä suurta osaa on tullut seurattua lähinnä vaan tietokoneen ruudun kautta. Oli vihdoin hauska tavata niin moni tyyppi ihan face-to-face!

brondahelsinki1 fitnetworkshop3 fitnetworkshop4brondafitnet

Illan kohokohtana oli 7 ruokalajin illallinen ravintola Brondassa, minne meille oli varattu oma kabinetti. Menussa oli ihania makuja Italiasta ja Espanjasta, ja tulikin maistettua myös uutta tuttavuutta kampasimpukkaa. Illallisen loppupuolella kukaan ei kyllä tainnut hyvien alkudrinksujen- ja ruokaviinien ansiosta istua enää omalla paikallaan, vaan kaikki sinkoilivat pöydästä toiseen ja istuivat missä sattuu.

fitnetworkshop1 brondahelsinki2 lindamanuellafitnet

Ihanan illallisen jälkeen suuntasimme koko porukalla Capitaliin. Oli kyllä täys 10 ilta ja seura! Aamulla katoin pelonsekaisin tuntein ja tukka kipeenä läpi mun ja muiden kanssaolijoiden Snapchatin mystoryt. Pöydät suorastaan notku juotavaa ja selkeesti oli hauskaa! Mua saa ja kannattaa käydä seuraamassa myös Instagramin sekä Snapchatin puolella nimimerkillä viviannavanity. Sinne tulee paljon sellasta matskuu mitä ei tänne blogin puolelle eksy!

Kiitos vielä Linda ja Jussi mahtavasta illasta! Tästä on hyvä jatkaa!

 

xoxo

Facebooktwittermail

45 kommenttia “Fitnet Workshop & Meeting- day

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *