Testissä Balmain Paris

Vaalenettua tukkaa on hankala pitää kosteutettuna ja silosena. Varsinkin föönauksen jälkeen tukka voi tuntua pörröiseltä ja siltä, että se tarvitsisi vielä suoristuskäsittelyn ollakseen sileä.  Ilmakuivattaminen on pirun hidasta eikä iltaisin oo kiva nukkua märällä tukalla. Mulla myös takkuuntuu tukka helposti esimerkiksi duunissa, kun en tykkää pitää ranskanlettiä vaan perus poninhäntää ja tukka sinkoilee milloin minnekin suuntaan.

Balmain Paris on mulle lähinnä tuttu vaatteista eikä niinkään hiustenhoitotuotteista. Shampoo sekä hoitoaine on about parinkympin puteleita, jonka verran kyllä hyvästä shampoosta/hoitsikasta kyllä maksais. Nyt kun Aussien putelit on tyhjennetty, päätin siirtyä kokeilemaan näitä!

Testasin ekaks sekä shampoota- että hoitoainetta yhdessä samalla pesukerralla. Usein harjaan vielä harvalla kammalla hoitoaineen läpikotaisin koko tukan läpi, että hoitoainetta menee varmasti joka puolelle. Pumpattavista pulloista plussaa, ne pysyy purnukkahyllyllä parhaiten pystyssä!

Tuloksena oli myös helposti märkänä harjattava tukka ja kevyt lopputulos kuivana. Kestipä myös kokonaisen päivän tukka ilman harjaamista, kun olin liikenteessä koko päivän. Balmain Parisin hiuskiinne ei oo vielä tehnyt mun kanssa tuttavuutta ihmisten ilmoilla saati sitten yöelämässä, niin en uskalla sen tiimoilta antaa mitään arviota – vielä 🙂

Kokeilin tänään myös Fudgen hopeashampoon jälkeen pelkkää hoitsikkaa, hopeashampoo kun tuppaa aavistuksen kuivattamaan kuitenkin. Annoin hoitoaineen vaikuttaa vähän pidempään ihan varmuuden vuoksi. Taitaa jäädä suoristusrauta aamulla kaappiin, lopputulos on hyvin sama kuin ensimmäisellä pesukerralla. Helppo harjata, ja föönauksenkin jälkeen tukka on superpehmonen. Kuinkahan silkkinen tukka tulee jos tälle vielä näyttäis rautaa? Tää lopputulos kelpaa kuitenkin enemmän kuin hyvin, sillä oon tarkoituksella vähentänyt suoristusraudan käyttöä. Keep growing, hair!

 

Kuivasta tukasta kärsivälle siis ehdoton must!

 

xoxo

 

Facebooktwittermail

34 kommenttia “Testissä Balmain Paris

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *