Teemana TUPLA! | Tammikuun arvonnan voittajat!

Kuu vaihtui, ja se toi paljon uutta tullessaan! Tuplatreenipäiviä, tuplamuuton ja nähtävästi myös jotain muutakin saattaa tuplaantua, nimittäin Lunan ja Dinon lempi leiskuu niin, ettei meinaa saada yölläkään nukuttua, heidän peuhatessa jalkopäässä. Kisuja saattaa siis tulla enemmänkin tässä kevään mittaan, joista pari onkin jo etukäteen varattu.

Treenitahti kiristyy, vaikka selkä vähän reistaileekin. Myös treenitehoja päiviteltiin kädestä pitäen valmentajan kanssa. Pian alkaa myös tarkka, tiukka ruokavalio.

Ruokavalio onkin mennyt välillä vähän niin ja näin, kun en ole vielä omaksunut tapaa mealpreppeihin, pitkän tauon jälkeen. Ja kun eväitä ei ole matkassa, joutuu välillä hieman soveltamaan. Samoin tämä kaksi päivää kestänyt muutto sotki rutiineja, kun yksi päivä meni lähes kokonaan pelkillä cashew-pähkinöillä ja toinen kananmunilla, iKaffella ja omenoilla. Myös treenit jäi väliin, kun muuttoa tehtiin aamu seitsemästä puoleen yöhön. Eilen illalla urakan kruunasi kuitenkin kunnon löylyt omassa saunassa! <3

Tänä aamuna starttasin päivän selkä- ja olkapäätreenillä uudella salillani! Tämä on se toinen muutto, asunnon lisäksi! Kotiosoite muuttui vain 200m samaa katua alaspäin, mutta kotisali muutti Töölöstä naapuriin! Treenejen tuplaantuessa salin on hyvä olla lähellä, jotta päivässä riittäisi tunnit paremmin, ja myös salin aukioloajoilta vaaditaan paljon. Huomasin ihan naapurissani olevan salin, joka täyttää nämä kriteerit kiitettävin arvosanoin, nimittäin uudelle salillani on matkaa vain n. 300m (entisestäkin osoitteesta olisi ollut 500m) ja aukioloajat ovat rajattomat 24/7! Enää ei siis tarvitse suunnitella treenejä salin aukioloaikojen mukaan! Salilta löytyy hyvät technogymin laitteet, mitä myös Töölö gymiltä löytyi muutamia.

 

Lukijantoiveet ja tammikuun voittajat!

Kiitos ihanista viesteistä siitä, mitä haluaisitte blogissani ja vlogissani nähdä! Pyrin kuulemaan toiveitanne mahdollisimman paljon, ja johonkin ehdinkin jo vastata ihonhoito-postauksella!

Tammikuun voittajat on nyt arvottu, ja näette arvonnan 24h ajan instagram-storystani! Onnea Ulrika88 ja Noora! Pyydän voittajien osoitteet sähköpostitse palkintojen lähetystä varten 🙂

Säästän tammikuun osallistujat mukana arvonnassa myös muina kuukausina, mutta mikäli teille tulee uusia toiveideoita, lisään uuden lapun mukaan arvontaan!

 

Helmikuun Lukijan toive-arvonnassa joko Tervens– tai Oatly tuotteita, joten myös vegaanit voivat osallistua! Palkinto tarkentuu helmikuun aikana!

 

 

Ihanaa loppuviikkoa! ❤️

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *