Huonon ihon pelastus? Tässä se on!

Kuten historiani tuntevat tietävät, olen vuosien varrella kokeillut jos jonkinmoista ihonhoitoakeinoa ja ihonhoitotuotetta. Rahaa on palanut ja 99,9% siitä on mennyt täysin hukkaan. Toivoin löytäväni hoitomuodon ja -tuotteet, joista löytyisi viimein jotain apua, mutta sellaista ei koskaan löytynyt. Olisipa sellainen ollut olemassa!

Ilouutinen kohtalotoveireille: Nyt sellainen ON olemassa! Hoitosarja kotihoitotuotteineen, joka on kehitetty nimenomaan akneiholle. Mikä sarjassa on parasta, on se, että se myös ehkäisee arpien muodostumista! Se ominaisuus taas helpottaa jälkipuintia aknen jälkeen. Tästä syystä sitä käytetään myös muissa yhteyksissä, mm. ennen leikkaustoimenpiteitä ehkäisemään muodostuvia arpia. Ylipäätään kaikenlaisien arpien ehkäisyssä.

Sarja on hoitoineen ja hoitotuotteineen ensimmäinen, josta olen kokenut hyötyä. Nykyään en koe, että minulla olisi enää varsinaista aknea, mutta ajoittain hormonien heitellessä saan tuon pirullisen tulehduksen leukaperiin. DMK on saanut sarjahoitona tulehduksen rauhoittumaan ja katoamaan jopa kokonaan! En vuosien hoitorallin jälkeen olisi uskonut MINKÄÄN pystyvän siihen. Harmi, etten ehtinyt saada ajoissa arpien ehkäisystä hyötyä, mutta onneksi sarja auttaa myös hävittämään jo syntyneitä arpia.

DMK:n kehitti Danne niminen mies. DMK hoito on kolmiosainen ja kestää n. puolitoista tuntia.
Ensimmäinen vaihe on tietenkin puhdistus. Iho puhdistetaan huolellisesti, jonka jälkeen tehdään kemiallinen kuorinta, joka nipistelee ”mukavasti”, mutta on täysin siedettävää ja kestää vain hetken. Tämä vaihe edistää tuotteiden imeytymistä.
Seuraavaksi iholle ripotellaan E-vitamiinipuuteri, ns. kevyt mesoterapia.
Viimeinen, pisin vaihe on entsyyminaamio, jonka annetaan vaikuttaa iholla 45 minuuttia. Naamio on siitä erikoinen, että se rypistyy iholla, tehden ilmeestä vanhan näköisen. Naamio ei sen kummemmin tunnu miltään ihossa, paitsi pientä ”pumppaavaa” fiilistä saattaa paikoin esiintyä. Itselläni pumppaus tuntuu nenänpäässä. Ulkoisesti iho ”jähmettyy” niin, että esimerkiksi hymyileminen tuntuu typerältä. Itse saan yleensä nauruhepulin siinä vaiheessa, kun huomaan, ettei ilmeet enää onnistu. Se naurattaa minua entistäkin enemmän, kun tajuan miten tyhmältä näytän yrittäessäni nauraa 😀 Vaikutusajan saa myös nukkua omassa rauhassa niin halutessaan.

Missä tällaiseen hoitoon sitten pääsee? MedSpa, Abrahaminkadulla, Helsingissä. Siellä on koulutetut DMK-hoitajat, jotka osaavat kertoa hoidosta tarkasti ja hoitaa jokaisen ihon yksilöllisten tarpeiden mukaan. Oma tulehdukseni rauhoittui viimeksi kolmella DMK hoidolla, jotka toteutettiin kerran viikossa. Kotihoitotuotteet ovat myös hintansa väärti, sillä ne todella toimii ja tehon tuntee!

PSSST… MedSpalla oli ainakin vielä hetki sitten tutustumistarjous DMK hoidoista! Kannattaa kysäistä 🙂

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *